Op zoek naar een grote maat imitatiebontjas? Hier zijn er 20!

Als redacteuren van The Curvy Fashionista schrijven we over dingen waar we van houden, en we denken dat jij dat ook leuk zult vinden. We hebben vaak gelieerde partnerschappen, dus we kunnen een deel van de opbrengst van uw aankoop ontvangen.

Voor sommigen van ons konden we niet wachten tot de kou in de lucht zou toeslaan! De nanoseconde dat we de bries voelden? Er kwamen de plus size jassen van imitatiebont, de gepolijste wollen trenchcoats, gedurfde bomberjacks, chique leren jassen en herfstlaarzen met brede kuiten!

We waren er klaar voor, hoor je me!

Dus, met deze kilte en onze gretigheid om nieuwigheid te delen in plus size mode, hebben we meer dan een paar geweldige vondsten afgerond, meer specifiek de plus size faux fur vondsten, net op tijd voor de herfst en winter als het weer ons eraan herinnert om in stijl te dragen…

Hé, voor sommigen heeft de sneeuw al de grond geraakt, dus waarom niet een geweldige plus size nepbont-functie?

Weet je wat we zo leuk vinden aan nepbont? Het drama, de decadentie en de fantasie… lol

Of het nu wordt gecombineerd met een avondjurk of een ongelooflijk knusse en speelse plus-size jeans, nepbont heeft zoveel attitude en sassiness … of misschien zit dit allemaal in ons hoofd?

Nee, dat is het!

Combineer dat met de innovatie, vooruitstrevende en barrièrebrekende indie plus size ontwerpers en retailers (bedankt)we hebben meer dan een paar speelse opties voor de herfst…

Ben je klaar om te zien wat we hebben gevonden?

Hier zijn 20 plus size faux fur vondsten!

Op zoek naar een paar plus size nepbont opties voor de herfst? Wel, we hebben een aantal van onze favoriete vondsten voor je op een rijtje gezet!

Heb je alle opties gezien die we hebben om in te spelen, met nepbont in grote maten? En nu, als je er maar één kon kiezen (of een paar). Beslissingen, toch?

Maar eerlijk gezegd, kunnen we praten over deze plus size faux fur-opties? De verschillende stijlniveaus – van klassiek tot edgy en dramatisch? Je hebt je keuze uit de molen met deze!

Denk er eens over na, weet je nog dat je zo’n selectie had om in te spelen? We zijn hier helemaal blij mee… Om opties te hebben die ons hedendaags, trendy, met een verscheidenheid aan persoonlijke stijlen geven om door te sorteren?

We houden van de groei van opties tegen verschillende prijspunten, styling en kwaliteit!

Nu is de vraag waar je deze opties op moet dragen! Met nogal wat feestdagen in aantocht, heb je misschien een paar plaatsen om te pronken met je nieuwe score. Met de homies de stad in? Nog beter!

Het enige om mee te nemen is dat onze opties een beetje verbeteren. We hebben merken nodig om de maatreeksen waarin ze maken uit te breiden en deze opties te modelleren. Om dingen echt inclusief te maken, toch?

Wat denk je? Over de nepbontopties om in te spelen? Is dit allemaal in jouw straatje? Of ben je meer een leren jack rocker? Laten we bespreken!

creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart