11 Eloquii Pre-Fall-vondsten om je stijlvol in de herfst te brengen!

Als redacteuren van The Curvy Fashionista schrijven we over dingen waar we van houden, en we denken dat jij dat ook leuk zult vinden. We hebben vaak gelieerde partnerschappen, dus we kunnen een deel van de opbrengst van uw aankoop ontvangen.

Wanneer heb je voor het laatst gekeken waar Eloquii mee heeft gewerkt? De plus-size retailer heeft de Eloquii pre-fall-collectie laten vallen met een paar jurken die ons klaar maken voor de herfst om hier te komen – STAT!

Als je hebt geprobeerd uit te zoeken in welke sfeer je wilt zijn voor het herfstseizoen, trek dan een stoel omhoog, want deze vondsten die we op het punt staan ​​​​met je te delen, hebben ons zelfs doen pauzeren van opwinding.

Bekleding van imitatieleer. Warme tinten op pure silhouetten. Grillig. Strak en chique. Knus.

Al deze woorden kunnen worden gebruikt om te beschrijven wat de Eloquii pre-fall collectie ons te bieden heeft.

In plaats van alles te vertellen over het wat en het waarom… laten we u een paar van de stukken tonen die onze volledige aandacht hebben. Ben je klaar?

De Eloquii Pre-Fall-collectie die ons klaar maakt voor de herfst

De plus-size retailer heeft de Eloquii pre-fall-collectie laten vallen met een paar jurken die ons klaar maken voor de herfst om hier te komen – STAT!

Heb je die glitterjurk met ruches aan de mouwen gezien? Die jurk ziet er magisch uit, en we zijn hier voor een geweldige jurk waarin we kunnen stoeien en spelen. Die stropdas van imitatieleer?

Niet uit deze collectie, maar mocht je op zoek zijn naar een leren pak, dan hebben ze zowel shorts als broeken voor een kunstleren pak! Die moet je zeker eens bekijken.

Naar welke stijlen ben je het meest enthousiast voor het herfstseizoen? Is het te vroeg voor u om na te denken over de nieuwheid die om de hoek komt kijken?

Met de herfsttrends van monochromatisch, bohemien, de jaren 90 en luxe luipaarden die sterk aankondigen, naast een paar andere, biedt Eloquii trendy en modieuze opties die ons aan het hoofd van de klas zullen brengen.

Shop de Eloquii Pre-Fall collectie op Eloquii.com!

Met de herfsttrends van monochromatisch, bohemien, de jaren 90 en luxe luipaarden die sterk aankondigen, naast een paar andere, biedt Eloquii trendy en modieuze opties die ons aan het hoofd van de klas zullen brengen. Zie jij jezelf al in dat pak? In die tint? Geeft ons een soort Oxblood-revival (herinner je je die kleurentrend nog?).

Je kunt nu al deze stukken scoren (of wachtlijst voor degenen die binnenkort aankomen)! Deze collectie is verkrijgbaar t/m maat 28. Voor de nieuwsgierigen, ja… Eloquii verzendt ook internationaal.

Heb je een nieuw stuk gevonden dat je MOET toevoegen aan je kast? Laat ons je mening weten in de reacties hieronder!

Als redacteuren van The Curvy Fashionista schrijven we over dingen waar we van houden, en we denken dat jij dat ook leuk zult vinden. We hebben vaak gelieerde partnerschappen, dus we kunnen een deel van de opbrengst van uw aankoop ontvangen.

creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart