12 plaatsen om te winkelen voor Halloween-kostuums in grote maten!

Als redacteuren van The Curvy Fashionista schrijven we over dingen waar we van houden, en we denken dat jij dat ook leuk zult vinden. We hebben vaak gelieerde partnerschappen, dus we kunnen een deel van de opbrengst van uw aankoop ontvangen.

Verkleed jij je dit jaar voor Halloween? We zijn in de geest van Halloween geraakt en hebben onze opwinding gedeeld met het delen van geweldige kostuuminspiratie voor grotere maten! Heb je dat gepakt? Het vinden van Halloween-kostuums in grote maten wordt steeds gemakkelijker, elk seizoen … in ieder geval online! Want verkleden wil je toch ook?!

Van magische make-up tot superheld-cosplay, we zijn gek op Halloween en we hopen dat jij dat ook bent. En nu we je hebben geïnspireerd, is het tijd om je Halloween-look samen te stellen en te winkelen!! En je raadt het al, we hebben precies de lijst voor je met Places to Shop voor Halloween-kostuums in grote maten.

Hoewel sommigen misschien geloven dat Halloween-kostuums met een grote maat moeilijk online te koop zijn, maken veel merken het tot hun taak om ervoor te zorgen dat dit eens zo pijnlijke proces nu een uiterst aangename ervaring is door ons de looks, accessoires en opties te bieden voor ons om in ons favoriete personage te stappen.

Dus nu krijg je de look die je wilt, zonder gedoe. Nu, er is GEEN reden waarom u geen van de Halloween-festiviteiten zou missen!

Of je nu een kostuum kiest dat mensen aan het lachen maakt, hun favoriete superheld herinnert, of Huis van Draken karakter. Het belangrijkste is om zelfverzekerd te zijn en plezier te hebben in je vel voordat je in de Black Widow-gevechtslaarzen springt.

12 plaatsen om nu te winkelen voor Halloween-kostuums in grote maten

Ben je klaar om te winkelen? Nou, neem een ​​kijkje in onze verzameling merken die gespecialiseerd zijn in kostuums voor grote maten!

Verkleed je je voor Halloween? Op zoek naar een paar plaatsen die Halloween-kostuums in grote maten mode maken? We delen de beste plaatsen om te winkelen voor kostuums in grote maten!

Wat vind je van deze opties om Halloween-kostuums in grote maten te kopen? Heb jij al eens bij deze plekken gewinkeld? Wat denk je?

Een tijdje hadden we slechts een handvol plaatsen om te winkelen, looks om uit te kiezen, of werden alleen gedegradeerd tot een “sexy” optie. Maar dankzij de groei van plus size mode zijn de opties voor kostuums geëvolueerd en drastisch verbeterd!

Ben je klaar om je look te kiezen voor de festiviteiten van dit jaar? Ben je in de Steampunk-vibe? Kun je spelen in de mix van petticoats en leer. Waar heb je zin in dit jaar? Een favoriet personage of een sexy beroep?

We denken niet dat je fout kunt gaan met een van de keuzes die we hebben gekozen. Dus wat je ook besluit te dragen, het zal fantastisch zijn! Voordat u uw volgende Halloween-kostuum in grote maten gaat kopen, volgen hier enkele snelle tips om u te helpen bij uw online winkelervaring.

Tips voor online winkelen voor een plus size kostuum:

  • Check altijd de maattabel en houd je meetlint bij de hand. Meet jezelf (of vraag een vriend om) dubbel te controleren, voor het geval dat!
  • Veel fast fashion-merken laten hun kostuums in junior plus-maten knippen, dus houd hier rekening mee, want dit geeft je kostuum een ​​meer lichaamsbewuste pasvorm.
  • Zorgt ervoor dat je kostuum alle benodigde accessoires bevat. Vaak bevat het kostuum alleen de kernoutfit. Zo niet, zorg er dan voor dat je alle accessoires tegelijkertijd opschept!
  • Kijk rond en doe onderzoek zodat je degene kunt vinden die je een geweldig gevoel geeft.
  • Controleer de verzend- en leveringsdata. Hoewel veel retailers gratis of premium verzending hebben, moet u uw bevestiging controleren, zodat u zich geen zorgen maakt.

We kunnen niet wachten om te zien wat je kiest!

Nou, als je meer wilt winkelen, bezoek dan een van deze aanbevelingen…

Welke grote maten kostuums draag jij dit jaar? Heb je de plus size kostuums gezien die ons versteld deden staan?

Zorg ervoor dat je tagt #TCFSTYLE met jouw Halloween look gaan we op zoek naar de mooiste looks.

Heb een griezelige goede tijd!

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Rode-jurk.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart