13 meer sites om te winkelen die geschikt zijn voor uitgebreide plus size!

Als redacteuren van The Curvy Fashionista schrijven we over dingen waar we van houden, en we denken dat jij dat ook leuk zult vinden. We hebben vaak gelieerde partnerschappen, dus we kunnen een deel van de opbrengst van uw aankoop ontvangen.

Vaak zien we opmerkingen waarin velen van jullie op zoek zijn naar winkels die verder gaan dan maat 24, je weet wel, de uitgebreide plus-maatopties. Hoewel je maat 22/24 in broekjes hebt, zullen die dijen bij sommige merken of snitten je geen pauze geven en vaak moet je misschien een maat of twee groter gaan.

Dus vandaag nemen we even de tijd om onze groeiende lijst met winkels voor grotere maten bij te werken en wat meer van onze favoriete plekken om te winkelen voor het herfstseizoen te delen!

Voor degenen onder u die maat 26 en groter dragen: het gaat niet alleen om het vinden van merken die aan uw modebehoeften voldoen, het gaat ook om een ​​goede pasvorm. En hoewel langzaam maar zeker merken opkomen om de leegte op te vullen.

We ontdekten dat verschillende merken in grote maten (en traditionele retailers) bieden een grote selectie van hun inventaris aan de uitgebreide plus size klant. Maar vaak stoppen die maten bij een 3 of 4X. En met het klimaat van plus size mode, is er een toenemende vraag naar merken om meer inclusief te zijn met de opties die ze bieden.

Dus om u te helpen of mogelijk te maken, (wat je ook kiest) op uw winkelreis met grote maten, hebben we afgerond a ENKELE meer online winkels die artikelen aanbieden die perfect zijn voor mensen met een grotere maat.

13 sites om te winkelen die geschikt zijn voor uitgebreide plus size!

Voor het gemak en de integratie hebben we die merken die stoppen bij een 4X niet meegenomen. We wilden ervoor zorgen dat we merken zouden presenteren die verder gingen dan dat, tot een 10X. Bekijk, samen met een paar van onze favoriete vondsten, onze lijst met uitgebreide plus size websites en laat het ons weten als we edelstenen hebben gemist!

Op zoek naar nog een paar plaatsen die plus maten maken en mode boven een maat 3x? Bekijk deze 12 plekken om te shoppen voor uitgebreide plus size mode!

We hebben je een paar opties gegeven, ja? Als je op zoek bent naar essentials, drama, high fashion of zelfs een paar fast fashion-opties in uitgebreide plus-maten, dan hebben we ze voor je verzameld. Vooral bij verschillende prijspunten en stijlesthetiek.

Wat dacht je? Heb je een paar nieuwe merken gevonden om snel uit te proberen? Een paar die u opnieuw moet bekijken?

13 sites om te winkelen die geschikt zijn voor uitgebreide plus size!
Extended Plus size denim van Universal Standard

En hoewel het geen verrassing is hoe moeilijk het kan zijn om kleding in grote maten te kopen, nemen veel van onze favoriete merken grote stappen om hun maten uit te breiden tot meer dan maat 24. En eerlijk gezegd had het al lang op zich laten wachten. Vooral met oudere plus size merken…

En voor die plus size retailers en ontwerpers die dat niet hebben, waar wacht JIJ nog op? Kom op boe, pak het samen.

Heb je een van de bovenstaande winkels geprobeerd? Wat vond je leuk aan hen?

Hebben we er een gemist? Laat het ons weten!

creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart