15 blazers in grote maten om je look dit najaar af te maken

Als redacteuren van The Curvy Fashionista schrijven we over dingen waar we van houden, en we denken dat jij dat ook leuk zult vinden. We hebben vaak gelieerde partnerschappen, dus we kunnen een deel van de opbrengst van uw aankoop ontvangen.

Lange tijd waren blazers in grote maten te zacht, ongeïnspireerd, saai of alleen bestemd voor werk. Dankzij de vooruitgang in de mode hebben we 15 blazers in grote maten die je kunt bekijken en enthousiast kunt maken voor de herfst!

Of je het nu rockt met denim, met een midi-rok, enkelbroek of traditionele werkbroek, het feit dat we plus size blazers hebben in verschillende snitten en vormen en patronen maakt me blij.

Vaak genoemd als dat DERDE stuk, heeft de blazer een manier om een ​​outfit naar dat VOLGENDE niveau te tillen. Dat laatste stukje toevoegen om je look af te maken of te polijsten. We zijn hier voor een blazer en vaak is het moeilijk om de perfecte te vinden die ons op die perfecte plek raakt. MAAR, dit is wanneer een kleermaker in het spel komt, vraag het gewoon @Luvvie.

Iedereen die wat we hebben gedaan, verzamelt een paar blazers die nu onze beste vriend zijn, of waar we verliefd op zijn. Dus of je nu op zoek bent naar die ideale blazer met grote maten om je look naar je werk af te maken of naar iets casual OF om de vibe die je nodig hebt compleet te maken, wij hebben je!

Bekijk deze leuke, gedurfde en opvallende blazers in grote maten voor uw kijk- en winkelplezier:

15 statement blazers in grote maten om je look dit najaar af te maken

Vandaag bekijken we 15 blazers in grote maten om je look dit herfstseizoen af ​​te maken en delen we een paar tips die van dit derde stuk de ster van je outfit met grote maten maken.

Wat vind jij van deze leuke derde stukken om je look compleet te maken? Als je het merkt, elk van deze blazers maakt op zichzelf een statement. Hoewel we de essentiële blazer hebben gehad om de optie voor een plus size pak te voltooien, hebben we meer opties die ons helpen bij het kleden en onze persoonlijke stijl uitdrukken.

Als het op pasvorm aankomt, zorg er dan voor dat je gebruik maakt van onze Plus Size Coat Style-gids, die enkele pasvormtips opsomt die hier net zo geldig zijn! Ook? Wees niet bang om een ​​kleermaker te bezoeken om die *perfecte* pasvorm te krijgen die je nodig hebt!

*Grote maat blazerstijl tip*

Als je je afvraagt ​​hoe je je blazers met drie knopen moet knopen, onthoud dan deze tip die ik heb geleerd door in de detailhandel te werken:

Ssoms (boven),

EENaltijd (midden),

Nooit (onder).

Dit geldt alleen voor die blazers met drie knopen! Ik weet dat dit misschien zinloos lijkt, maar deze tip maakt een groot verschil in comfort en stijl.

Welke plus size blazers zijn jouw favorieten?

Zie jij jezelf hierin? Laten we erover praten!

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Rode-jurk.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart