15 truien met grote maten om je modieus warm en gezellig te houden

Als redacteuren van The Curvy Fashionista schrijven we over dingen waar we van houden, en we denken dat jij dat ook leuk zult vinden. We hebben vaak gelieerde partnerschappen, dus we kunnen een deel van de opbrengst van uw aankoop ontvangen.

Mannn houden we van een geweldig breisel… We hebben zelfs een post gemaakt over kasjmier truien in grote maten voor de herfst, maar waar houden we meer van dan een geweldig breisel? Weelderige plus size sweaterjurken om in te spelen voor de herfst. En vandaag wilden we meer dan een paar sweaterjurken in grote maten delen waarin je kunt spelen, om je zowel warm als chic te houden!

En als je op ons lijkt, ben je al op zoek geweest naar een paar die passen bij de vele stemmingen en gelegenheden die je misschien wilt of moet rocken plus size trui jurk!

Wat is een betere manier om die overknee laarzen te laten knallen? Dit moet waarschijnlijk onze favoriete look voor de herfst zijn! Dus om je te helpen bij het vinden van de perfecte sweaterjurk voor dat fantastische paar laarzen, hebben we ongeveer 15 modieuze sweaterjurkopties voor je gevonden.

Hoe dan ook, we hebben een paar plaatsen en keuzes voor je om je volgende favoriete sweaterjurk te pakken en te luisteren, elk jaar worden ze een beetje exclusiever, gedetailleerder en had ik al gezegd dat het fancy was? We hebben het over pailletten, metallic afwerking, uitsparingen, ritsen en meer!

Ben je klaar?

15 leuke en gezellige trui-jurken in grote maten

Weelderige plus size sweaterjurken om in te spelen voor de herfst. Vandaag wilden we meer dan een paar plus size sweaterjurken delen waar je in kunt spelen!

Zie je wat we bedoelen? Wat vind je van onze keuzes? Zie jij jezelf al in meer dan een paar van deze plus size sweaterjurken? We zijn al aan het bedenken welk paar laarzen we bij elke jurk gaan combineren! We zien nu al de leuke panty’s om het allemaal samen te trekken!

Ben jij iemand die rockt in sweaterjurken? Als het je is opgevallen, hebben we geprobeerd een paar opties te kiezen om het voor je te laten werken! Sommigen van jullie kiezen ervoor om niet zo’n getailleerd silhouet te rocken en dit is helemaal goed!

De belangrijkste afhaalmaaltijden hier zijn de opties die we voor ons hebben ON trend en ON time om ons opgenomen te voelen in de modieuze levensstijl.

Curves Ahead Sweater Maxi Bodycon Jurk & Cropped Vest Set bij Rebdolls.com
Curves Ahead Sweater Maxi Bodycon Jurk & Cropped Vest Set bij Rebdolls.com

Als we beginnen met winkelen voor de herfst- en winterseizoenen, zorg er dan voor dat je ook een paar andere berichten bekijkt die je grote maten herfstmode nodig hebben!

We zeiden het je, we hebben je!

Pin dit en deel met je homies!

Hoe versier je je jurken? Sjaals, riemen, juwelen? Wat doe je om het te laten knallen of laat je de jurk op zichzelf spreken?

Wie is er klaar om te shoppen voor de herfst? We zijn er klaar voor… (of misschien al gewinkeld?)

Hoeveel sweaterjurken heb je? Wil je er nog een paar aan je lijst toevoegen? Laten we het er hieronder over hebben!

creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart