Balenciaga’s lente zomer 2023 gehandschoende handtas


Seizoen na seizoen, modeweek na modeweek, wordt het merk Balenciaga steeds meer synoniem voor creativiteit en innovatie! Zeker als het om accessoires gaat. Eerst was er de vuilniszakhandtas waarvan modeliefhebbers zich afvroegen of het een stylingprop was of echt deel uitmaakte van de RTW-collectie. Toen hadden natuurlijk velen hun mening over de beruchte Lays-samenwerking die chipshandtassen aanbood.

Welnu, de nieuwste Balenciaga-handtas in kwestie is letterlijk precies dat: een handtas. De tas heeft een handschoen op armlengte bij de riemopening van de tas, zodat je hem veilig over je schouder kunt slingeren met een unieke draai – zeker niets dat je ooit eerder hebt gezien.

Op Instagram, @mistergeorgeous merkte op “Yasssssss … DIT is FASHION!!!!”. Een andere lezer, @theresonly1nlb_me stemde in op de opmerkingensectie en voegde toe: “Ik zou. In de winter. Op mijn rijke damevibe. Ja mevrouw, met een hoed”.

Geen slecht punt – met een ingebouwde handschoen biedt de tas vindingrijkheid en functionaliteit! Je zult ook blij zijn te weten dat het verkrijgbaar is in zwart, roze, kaki en een variatie op wit. Blijkbaar, terwijl sommigen het vreemd en ver buiten hun stijlcomfortzone vinden, juichen anderen de humor en ironie achter deze ironische ontwerpen toe. Hoe schandalig elk stuk ook is, dit is het resultaat van Demna’s voortdurende druk om Balenciaga uit de doos te halen; een speelse, realistische laan van een avant-garde modehuis dat een gesprek probeert aan te wakkeren. Dat is waar mode om draait!

Wat zijn uw gedachten? Hoe zou jij deze handtas met handschoenen stylen?
creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart