Bella Hadid sluit Coperni in spray-on jurk, Cher’s Surprise Balmain-uiterlijk en meer


Met nog maar één dag te gaan op Paris Fashion Week, moesten we de beste momenten op een rijtje zetten! Lente Zomer 2023 heeft opnieuw een geschiedenis makend seizoen bewezen met wendingen bij elke stap van de weg. Ga er hieronder op in:

Cher’s verrassing Balmain-optreden

Een show van Balmain op Paris Fashion Week komt ongetwijfeld met een reeks verrassingen, maar niemand zag deze aankomen! De legendarische Cher maakte de laatste wandeling tijdens de finale van de show, en het was zeker het hoogtepunt van de avond.

Bella Hadid sluit Coperni als nooit tevoren

Bella Hadid sloot Coperni’s Spring 2023-show af terwijl ze naakt op een platform stapte terwijl ontwerpers haar bespoten met een chemische verbinding die zich voor onze ogen in een jurk vormde – een primeur in de modegeschiedenis! Het supermodel liep vervolgens van het platform en de catwalk op in de witte off-shoulder slipdress en sloot de show af naast ontwerpers Arnaud Vaillant en Sébastien Meyer.

Kanye West loopt voor de show van balenciaga

Het werd rommelig tijdens de modeshow van Balenciaga – letterlijk! De landingsbaan bevond zich in een echte modderpoel en toeschouwers waren verbluft toen ze zagen hoe Kanye West op de catwalk verscheen. Het multi-afbreekstreepje ging naar Instagram om een ​​foto te plaatsen van zijn militair-geïnspireerde look met het bijschrift “WAR”.

Schiaparelli van Kylie Jenner

Er waren dit seizoen genoeg looks van Kylie naar “ooh” en “ahh”, maar deze strapless blauwe fluwelen en choker combinatie? Eet je hart uit! Schiaparelli kampeert op de meest chique manier die mogelijk is, en het is de hyperrealistische, met kristallen ingelegde zwarte hartchoker die dit het modemoment voor ons heeft gemaakt.

Wat zeg je?

Hoofdafbeelding: IG/reproductie
creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart