Broderick Hunter en Mariama Diallo zijn verloofd en de foto’s zijn net zo verbluffend als het modelpaar


Sorry dames en heren, het lijkt erop dat deze twee mooie wezens ver van de markt zijn. Modellen Broderick Hunter en Mariama Diallo maakten in 2019 voor het eerst hun tijdschriftcover-waardige relatie openbaar. In het begin waren het de ontmoetingen met prachtige locaties en schattige ontmoetingsplaatsen in Coachella, maar nu zijn deze twee figuren in de mode klaar voor de volgende stap, het huwelijk!

Foto: Emily Rose

Het mooie paar maakte hun aankondiging op sociale media met een reeks verlovingsfoto’s gemaakt door Emilynn Rose. Op echte modellenmode poseerden zowel Broderick als Mariama in prachtige high fashion looks. Het thema van de shoot leek een zwart-op-zwart-affaire te zijn met Broderick in een klassieke geheel zwarte grijstinten smoking en wit overhemd, terwijl Mariama haar man bijstond in een prachtige strapless jurk van Kamilla Purshie.

De foto’s trokken ons naar binnen, maar het is wat Broderick op Twitter te zeggen had dat ons hart deed smelten

Met verlovingsfoto’s die zo goed zijn, kunnen we niet wachten om te zien wat deze twee doen voor de Grote Dag. Gefeliciteerd Broderick en Mariama! Zoals al het andere, staat liefde je ongelooflijk goed.

Foto: Emily Rose
creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Rode-jurk.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart