Bundel je in Style-Plus Size Outerwear van Rebdolls!

Terwijl we ons voorbereiden op het weer om af te koelen, is het ook tijd voor ons om de lagen eruit te trekken of toe te voegen aan onze collectie, toch? Heb jij de nieuwste plus size bovenkleding van Rebdolls al gezien?

Als je op zoek bent naar trenchcoats van imitatieleer, leuke en innovatieve spijkerjacks of een gestroomlijnde moto-optie, dan zal Rebdolls je letterlijk dekken voor je behoeften aan laagjes in de herfst.

Heb je Rebdolls gewinkeld? Als je niet bekend bent met wie ze zijn, deze in New York gevestigde retailer biedt een maat 5x of 30/32, waardoor we diversiteit in stijl, maat en modellen hebben. Ze zijn een merk geïnspireerd op gedurfde kleuren voor het stadsmeisje dat niet bang is om op te vallen. Hun mantra: “Fit Gefocust; Geobsedeerd door trends!” wordt gevoeld en gezien met hun gedurfde beelden en styling.

Maar terug naar de hella schattige plus size bovenkleding van Rebdolls, ja? Zeker nu het weer begint af te koelen en die laagjes snel nodig zijn…

Welnu, we hebben een paar must-see opties verzameld die zeker nietjes in je kast zullen worden!

Onze topkeuzes in bovenkleding in grote maten van Rebdolls!

Terwijl we ons voorbereiden op het weer om af te koelen, is het ook tijd voor ons om de lagen uit te trekken en ons in stijl te bundelen…

Deze laatste modevondsten shop je bij Rebdolls.com!

Een paar leuke vondsten, toch? Er zijn hier meer dan een paar vondsten die voor ons een must zijn!

Als je het nog niet wist, in 2021 was Rebdolls onlangs overgenomen door AKA-merkenwaardoor het merk kan ervaren “snelle uitbreiding met toegang tot verhoogde fulfilmentcapaciteit, meer werkkapitaal en tools om door de getroffen supply chains te navigeren. Onze unieke, data-gedreven test & repeat sourcing-aanpak stelt ons in staat om wendbaar te zijn en ons aan te passen aan consumentenveranderingen in de mode,” zei Jill Ramsey, CEO van aka Brands.

We zijn er altijd voor groei, kansen en middelen voor merken en makers van grote maten! Een speciale felicitatie aan Grisel, die de oprichter is en het merk leidt!

Wat vind je van deze opties? Heb je de laatste tijd Rebdolls gewinkeld? Zie jij jezelf al in grote maten bovenkleding van Rebdolls? Welke keuze is jouw favoriet?

Laat het ons weten in de reacties hieronder!

creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart