De Rebdolls Holiday Collection is er om je klaar te maken voor al je aankomende feestdagen!

Kijk jij al uit naar de verschillende vakantiefeesten en evenementen die we de afgelopen jaren hebben gemist? Nou, de Rebdolls Holiday-collectie is net uitgekomen en als je in de stemming bent voor fluweel, pailletten en meer, hebben ze iets voor jou …

Sagittarius Babe Velvet Mock Neck Ruched Mini Bodycon Jurk bij Rebdolls.com

Als je nog niet de kans hebt gehad om in Rebdolls te spelen of nieuw bent bij dit merk, is Rebdolls een steunpilaar van TCF geweest, met hun inclusieve mode tot en met maat 5X!

Gemaakt door Grisel Paula, het plus-size-model dat bedrijfseigenaar is geworden, heeft verbluffende hoofdartikelen, gedurfde en speelse capsulecollecties afgeleverd, en nu? We hebben deze Rebdolls Holiday Collection om toe te voegen aan onze must-shop lijst.

Een van de dingen die we echt waarderen, naast hun maatbereik, is het gebruik van verschillende maten plus-modellen. Dit omvat visueel plus size modellen die ons een goed beeld geven van hoe hun items eruit zouden zien op ons lichaam. Hoewel deze collectie alleen Devorah Story bevat, krijgen we in eerdere collecties ook opties op twee modellen te zien.

Rebdolls Holiday-collectie - Om middernacht over de schouder mesh bodycon midi-jurk
At Midnight Bodycon midi-jurk van mesh over de schouder bij Rebdolls.com

En de items zijn niet levenloos – hangen aan de modellen, nee. We krijgen volledig gestileerde en geïnspireerde mode-opties in grote maten.

Voor de komende feestdagen geeft de Rebdolls Holiday-collectie ons alle ideeën over waar we heen zouden kunnen gaan en wat we zouden kunnen dragen, vooral als je jeuk hebt om een ​​reden om een ​​beetje zin te krijgen!

Ben je klaar om te zien wat Rebdolls voor ons in petto heeft? Blijf scrollen en je zult zien waarom we enthousiast zijn!

Maak je klaar voor die feesten met de Rebdolls Holiday Collection!

De Rebdolls Holiday-collectie is net uitgekomen en als je op zoek bent naar grote maten vakantie-opties in fluweel, pailletten of meer, dan heeft deze collectie het!

Spannend, toch? Heb je alle manieren en redenen gezien die we kunnen bedenken om je een beetje aan te kleden? Zelfs als je geen feestje hebt om naar toe te gaan, kun je van elke dag een feest maken in deze pre-holiday collectie, toch?

Rechts.

Zoals we hebben gedeeld, gaat het merk traditioneel omhoog door een maat 5X, maar we hebben gemerkt dat veel van de 5X’s zijn uitverkocht of niet beschikbaar zijn. DUS, als je naar een paar items kijkt, kun je maar beter snel zijn, want Rebdolls is altijd uitverkocht!

Als je buiten de VS bent gevestigd, ja, Rebdolls verzendt internationaal!

Je shopt de Rebdolls Holiday Collection bij Rebdolls.com!

Als je niet op zoek bent naar opties voor vakantiefeesten en op zoek bent naar een paar redenen om te bundelen, zorg er dan voor dat je de Rebdolls Plus Size Outerwear-opties bekijkt, want daar waren ook enkele gewaagde en speelse opties!

Wat vind jij van deze collectie? Zie je een paar items die je aan de kast moet toevoegen? Heb je nu een reden om te reageren op die uitnodiging die je zojuist hebt ontvangen voor dat vakantie-evenement?

Rebdolls Holiday Collection Being Selfish V-hals Corset Fluwelen mini-jurk met lange mouwen - Olijfgroen
Being Selfish V-hals lange mouwen corset fluwelen mini-jurk bij Rebdolls.com

Beter nog… Heb je al eerder Rebdolls gewinkeld? We hebben en vanuit een fit perspectief, lopen de tijden op ware grootte en zullen je meer dan een paar seizoenen meegaan. En voor degenen onder u die een paar aanpassingen nodig hebben, hebben we ontdekt dat deze items gemakkelijk kunnen worden aangepast als dat nodig is!

En met de prijs?! De prijzen van Rebdolls breken de bank niet, ze leveren high fashion en stijl, en ze maken het gemakkelijk om deze stukken op je lichaam voor te stellen!

Geluid uit! Kunnen we het er allemaal over hebben??

Laat ons weten wat je van de collectie vindt en welke items jouw favoriet zijn uit deze verzameling!

creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart