Deze Levi’s Jeans uit 1880 is net verkocht voor $ 76.000


Denim is onmisbaar in je garderobe en een goede spijkerbroek is een investering die het waard is om te doen. Op de Durango Vintage Festivus-denimveiling werd meer dan duizend pond denim tentoongesteld en naar huis gestuurd naar de hoogste bieders. Maar in die berghoge stapels coole en unieke stukken maakte een Levi’s-jeans met gesp uit de jaren 1880 de veiling onvergetelijk.

Net als een paar van de jeans die voor de veiling werden gekocht, werd deze Levi’s gesp teruggevonden in een verlaten mijn. Het bescheiden begin veranderde niets aan de openingsbiedprijs van $ 28.000, noch de uiteindelijke verkoopprijs van $ 76.000. Een fors prijskaartje dat door Golden State Vintage voor 90% is verdeeld, terwijl de resterende 10% naar Zip Stevenson van Hollywood Trading Company gaat.

Het is niet bekend hoe lang de spijkerbroek in die verlaten mijn is verwaarloosd, en ook niet wie de oorspronkelijke eigenaar was, maar de spijkerbroek arriveerde in redelijk goede staat ondanks dat hij meer dan 140 jaar oud was. Dit is misschien wel de oudste Levi’s jeans die ooit op een live veiling is verkocht.
creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart