Dr. Sebi’s dochter Kellie Bowman is de ultieme Seamoss Queen.

Kellie Bowman is een beroemdheidsverpleegster, eigenaar van Sebi’s Daughters en de dochter van wijlen Dr Sebi. Ze heeft met verschillende beroemdheden gewerkt die diensten verlenen zoals; wellness coaching, voeding, persoonlijke maaltijden shoppen, vitaliteit checken en nog veel meer. Ze biedt ook diensten aan om met klanten te reizen tijdens rondleidingen, televisieoptredens en live-evenementen.

Naast het geven van algemene gezondheidstips door af en toe live te gaan op sociale media, heeft Kellie haar platform gebruikt om haar liefde voor alles wat met mode te maken heeft te laten zien. Het is een verlengstuk van haar. Of ze nu haar felgekleurde fedora’s rockt op haar IG Lives of haar neonjurken tijdens fotoshoots, Kellie zal altijd een statement maken met wat ze ook draagt.

Kellie houdt haar fans altijd op de hoogte van hoe ze hun gezondheidsspel kunnen verbeteren. Haar focus was om haar klanten te leren hoe ze indien mogelijk uit de buurt van Covid kunnen blijven, en het belang van fruithydratatie en bloedsuiker. Kellie geeft ook tips en aanwijzingen over welke voedingsmiddelen vrouwen in hun dieet kunnen opnemen, waardoor ze energie krijgen en gezond blijven.

De dochter van wijlen Dr. Sebi, Kellie Bowman en kleindochter worden gezien bij Tiffany and Co. in Atlanta, GA voor een privé-evenement. Kellie is er trots op haar dochter de ins en outs te leren van het distribueren en anderen te informeren over de voordelen van Seamoss in de Verenigde Staten en in het buitenland, terwijl ze juweeltjes van wijsheid laat vallen uit de erfenis van haar vader.

Eén product dat u zeker in uw dieet moet opnemen: Seamoss.

Seamoss bevat 92 van de 102 mineralen & vitamines waaruit het menselijk lichaam bestaat!

Zeemos kan helpen de bloeddruk te reguleren en het hart goed te laten functioneren.

Het is ook aangetoond dat het antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen heeft, waardoor het nuttig is voor de behandeling van aandoeningen zoals artritis, astma en zelfs kanker.

U wilt dit levensveranderende product niet missen!

Sluit je aan bij de SeaMoss-beweging op sebisdaughters.com

Ga naar om Kellie te boeken voor een gezondheids- en welzijnsconsult: www.sebisdaughters.com voor meer informatie.

creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart