Een nieuw Plus-merk?! One Stop Plus lanceert een jonger merk met grote maten, June+Vie

Afgelopen september gleed deze lancering langs onze radar, maar het was merkwaardig dat we ervoor moesten zorgen dat we dit nieuwe met jullie deelden. Heb je gehoord van June+Vie? Een creatie van One Stop Plus (ooit bekend als Full Beauty)June+Vie brengt een “hippe, jongere uitstraling aan de line-up van eerbiedwaardige plus-size merken van de retailer die bekend staan ​​om hun comfort, pasvorm en slimme, veelzijdige styling.”

afbeelding via juni+vie

We zijn er altijd voor nieuwe merken, vooral die zich in de arena bevinden van eigentijdse, modieuze of trendy opties. June+Vie introduceert een nieuw perspectief bij de OSP-merkenfamilie, een die uitnodigt tot een meer eigentijds, modern en verfrissend perspectief.

Wat kunnen we verwachten van de June+Vie Collectie?

“We hebben het merk gecreëerd om te dienen als een liefdesbrief aan stijlgerichte, zelfverzekerde vrouwen die weigeren zichzelf te definiëren aan de hand van cijfers, of het nu leeftijd of grootte is. Het was een vreugde voor ons allemaal om de visie van June+Vie tot leven te brengen…”

June+Vie Brand Manager Julie Watson

Een snelle blik op de nieuwste collectie, Party Dressing, geeft ons plus size jurken met pailletten, kunstleer, velours losse stukken en speelse kanten op. Je kunt zeker de inclusie verwachten waar de One Stop Plus-familie bekend om staat, met maten variërend van een 10 tot een maat 32.

Niet alleen dat, als je op zoek bent naar een trui met een grotere maat, dan moet je hun breisels eens bekijken. June+Vie biedt een overvloed aan truien, van luxueuze off-the-shoulder stijlen tot vesten tot stoffering in effen tinten en onmisbare seizoensprints.

Laten we enkele van onze favorieten van June+Vie met u delen, de hoogtepunten waarvan we denken dat ze dit merk zullen helpen naam te maken. Ben je klaar om te zien wat we hebben gevonden?

Onze topkeuzes van de nieuw gelanceerde juni+Vie

Een nieuw Plus-merk?! One Stop Plus lanceert een jonger merk met grote maten, June+Vie

Heb je gehoord van June+Vie? Een creatie van One Stop Plus, June+Vie is hun jeugdige, eigentijdse plus size zustermerk!

Wat vind jij van deze collectie? Dit nieuwe lifestyle-merk heeft een paar opvallende kenmerken en als er meer in de marketing en het bereik van deze collectie was gestoken, kunnen we zien dat dit merk een overwinning is voor de One Stop Plus-familie.

Als je dit merk met een ander zou moeten vergelijken of zijn tegenhanger zou moeten zoeken, zouden we moeten zeggen dat dit merk in de trant van Torrid geeft. De grootte varieert, enkele van de mode-opties, maar waar Torrid wint, is de diversiteit en grootte van de modellen en afbeeldingen.

Wat we wel zien dat ontbreekt is het aanbod van vollere plus size modellen, vooral in de maten 18/20. Als we een verscheidenheid aan plus-size modellen in deze looks op de site zouden kunnen krijgen, zou dit ons een betere indicatie geven van hoe sommige van deze items echt bij het lichaam zouden passen.

We zijn benieuwd hoe dit merk zich door de seizoenen heen evolueert en we kijken uit naar meer van het merk June+Vie.

Je shopt de collectie nu bij Juneandvie.com!

Wat vind je van dit nieuwe merk en de mogelijkheden die het ons biedt? Vind je een paar stukken om in te spelen? Geef jij het merk een kans?

Het is belangrijk om de grote maten mode-opties die we hebben te erkennen, evenals de gebieden waar we meer van willen en nodig hebben. Het lijkt erop dat de mensen achter June+Vie de oproep hebben gehoord en hebben gewerkt om ons nieuwheid en opties te bieden die passen bij onze verschillende levensstijlen.

Laat ons weten wat je gedachten zijn en of dit merk er een is die je aan je *NEED TO SHOP*-lijst zult toevoegen!

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Rode-jurk.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart