Je zult deze Halloween-schoonheidstutorials in grote maten willen bekijken!

Halloween staat voor de deur en het kan een beetje overweldigend zijn om de perfecte beauty-tutorial te vinden om je kostuum af te maken! Rechts? Welnu, hoewel we al een paar leuke Halloween-kostuums in grote maten hebben gedeeld om je de outfitinspiratie te geven, wat dacht je van de schoonheid om het allemaal samen te brengen?

We hebben YouTube doorgenomen om een ​​paar vliegende en innovatieve Halloween-schoonheidstutorials in grote maten te vinden van youtubers die weten hoe ze een gezicht moeten verslaan, precies op tijd voor Halloween!

Jurk van Limoen als de boze koningin

Ja! Schoonheid. Video. Zelfstudies. en meer!

We hebben enkele van de beste van de beste youtubers met grote maten gevonden die hun gezicht slaan voor Halloween en natuurlijk moesten we het gewoon delen. Een kostuum aantrekken is één ding, maar je make-up? Brengt je hele Halloween-kostuum in grote maten 10 inkepingen omhoog.

Dus als je de prijs voor het best geklede kostuum mee naar huis wilt nemen, scroll dan naar beneden om een ​​paar van onze favoriete plus size Halloween beauty tutorials te bekijken!

8 must-see Halloween-schoonheidshandleidingen in grote maten

Ursula door Ze zou geliefd kunnen zijn

Hoeveel hou je van De kleine zeemeermin? Nou, ze zou geliefd kunnen worden, de recreatie van Ursula is om voor te sterven!

Passie Jonez & Schitterende Stella Halloween-samenwerking

Wanneer het X Men-team zich verenigt, brengen ze je een STORM en dat deed Superb Stella ook in deze video naast PassionJonez!

Dorothy door Gabriella Glamour

Hier is een twee voor één! Gabriella Glamour verandert Dorothy van de Wizard of Oz, is heerlijk slecht en geeft Poison Ivy een nieuwe look!

Pennywise door Londen in stijl

Iedereen houdt van een clown… toch? Vraag London In Style maar eens naar haar kijk op PennyWise!

PRIS van Blade Runner door Vintage of smakeloos

Ben je een fan van Blade Runner? Wat dacht je van een leuke PRIS van Blade Runner van Vintage of Tacky?!

Zombie Girl door Passie Jonez

https://www.youtube.com/watch?v=videoseries

Night of the living dead was nog nooit zo sexy als de versie die ons meisje Passion Jonez voorschotelde

Chucky en zijn bruid door Jordan Hanz en RawbeautyKristi

Wanneer een “Good Guy” een “Bad Girl” vindt, komen de jaren 80 tot leven voor deze poppen Jordan Hanz en Rawbeauty Kristi laat ons staan ​​voor Chucky en zijn bruid!

Jack Skellington van Nightmare Before Christmas door KolorfulKisses

Dit moet een van de meest creatieve Jack Skellington-video’s zijn die we hebben gezien en KolorfulKisses serveert het in deze leuke samenwerkingsvideo!

We hebben ons best gedaan om je verschillende niveaus van inspiratie en looks te bieden die bereikt kunnen worden… denken wij! Wat zeg jij? Hebben we een paar coole tutorials en Halloween-kostuumtips gevonden?

Zie je jezelf al jammen op je favoriete spookachtige deuntjes terwijl je je make-up opdoet?

Vertel ons wat je vindt van deze Youtubers en hun op Halloween geïnspireerde make-up looks hieronder & aarzel niet om ze allemaal te volgen op YouTube en IG!

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Rode-jurk.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart