Kanye West draagt ​​’White Lives Matter’-shirt bij YZY SZN 9-presentatie

Foto: Rap TV

Het zijn een paar drukke maanden geweest voor Ye. Van de YEEZY GAP vuilniszakken tot banden verbreken met GAP al met al is de man geboekt en bezig met zijn favoriete sport, wat de krantenkoppen haalt.

Kanye opende een paar dagen geleden de Balenciaga Spring 2023-show en stond vandaag weer op de catwalk om YEEZY SZN 9 te presenteren. Na een wachttijd van twee uur werd het intieme publiek van 50 getrakteerd op een van zijn beruchte ontroerende monologen, waaronder een Virgil Abloh schreeuwde het uit en eindigde met “[LVMH CEO] Bernard Arnault is mijn nieuwe Drake.”

Zijn keuze in gesprek was echter niet vreemder dan het ‘WHITE LIVES MATTER’-t-shirt waarin hij het afleverde. In een geheel zwarte pasvorm compleet met met juwelen getooide stringsandalen gedragen met sokken, skinny jeans en een baseballpet, een ‘WHITE LIVES MATTER’ t-shirt werd ook gedragen.

Niet de meest verrassende capriolen, hij droeg een keer een MAGA-hoed en probeerde een tijd daarvoor de zuidelijke vlag terug te winnen. Het is typisch Kanye, maar hij leek er een tandje bij te zetten door de conservatieve politieke commentator Candice Owens uit te rusten in een coördinerend shirt.

Sommigen zullen misschien beweren dat dit gewoon weer een van de typische trollen van Kanye is. Niemand weet waarom hij het doet, maar “Het is provocerend. Het zet de mensen aan het werk!’ En dat doet het. Het internet licht elke keer op als Kanye zijn mond opent, maar dat neemt de gevaren van zijn laatste greep naar aandacht niet weg.

Iemand met zijn platform zou zich moeten bekommeren om de implicaties die stunts als deze veroorzaken. Er ontstaat chaos wanneer een zwart pictogram de taal onderschrijft die wordt gebruikt door blanke supremacisten.

Of de nieuwste PR-truc van Kanye nu een “geniaal” marketinginstrument is of een ander doel op terugwinning, het is, nogmaals, enorm teleurstellend.

Wat denk je?

creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart