Maak je herfstlook compleet met deze Fashion to Figure Shoes & Boots!

In de afgelopen jaren heeft Fashion to Figure samenwerkingen en collecties voor schoenen gelanceerd voor het herfstseizoen, en voor degenen onder u die op zoek zijn naar modieuze laarzen met brede kuiten die stijl EN comfort voorop stellen? Dan denken we dat je enthousiast zult zijn met de lancering van de “nieuw en verbeterd” Fashion to Figure schoenen voor het herfstseizoen.

Afbeelding via merk

Wat maakt deze schoenlancering belangrijk? Fashion to Figure herlanceert zijn schoenencollectie met “nieuwe en verbeterde brede maatvoering voor een betere pasvorm en maximaal comfort.”

Wist je dat standaard schoenen met brede wijdte traditioneel worden gemaakt door “het boven-/buitengedeelte van de schoen verlengen en niet de zool”? Dit is waar we ons verward en gefrustreerd voelen over fitheid. Dit proces leidt tot een “strakkere pasvorm en resulteert meestal in een maat groter om de schoen te passen.”

Hoeveel van jullie hebben dit gedaan om de juiste pasvorm te krijgen? We weten dat we…

Maak je herfstlook compleet met deze Fashion to Figure schoenen en laarzen
afbeelding via merk

Met de nieuwe Fashion to Figure-schoenen voor het herfstseizoen bieden hun nieuwe stijlen een “echte brede breedte” in onze echte schoenmaat, waardoor het niet nodig is om een ​​maat groter te nemen. Hartelijk dank hiervoor…

Hoe doen ze dit? Wat deed Fashion to Figure om hun schoenen beter te laten passen en functioneren?

De nieuwe schoenen en laarzen hebben “zowel het bovendeel als de zool zijn verlengd, wat zorgt voor een bredere wijdte en een comfortabelere pasvorm.” Bedankt voor het helpen navigeren door het dilemma van de brede kuitpas en voor het net een beetje gemakkelijker maken om laarzen met brede kuiten te kopen!

Maak je herfstlook compleet met deze Fashion to Figure schoenen en laarzen
Afbeelding via merk

Ben je klaar om te zien wat je kunt verwachten van Fashion to Figure Shoes voor de herfst? We hebben alvast een voorproefje om met jullie te delen! Terwijl we je een eerste blik geven, weet dat er slechts *enkele* van deze laarzen beschikbaar zijn, niet allemaal, maar ze zijn onderweg…

Maak je herfstlooks af met mode tot figuurschoenen voor de herfst

We nemen je mee naar de lancering van de “nieuwe en verbeterde” Fashion to Figure-schoenen voor het herfstseizoen die zich richten op ZOWEL pasvorm ALS mode in laarzen en schoenen met brede kuiten!

Binnenkort beschikbaar in Fashion to Figure

Onderstaande laarzen staan ​​nog niet op de site, maar komen binnenkort naar Fashion to Figure!

Kom op plus size dij hoge laarzen opties! Heb je ze gezien? Het is zo’n opluchting om nu meer opties en merken te hebben die je speelse, interessante en stijlvolle laarzen met brede kuiten bieden voor de herfst, buiten de normale kniehoge opties. Sommigen van ons willen dingen opfleuren, toch?

Weet je wat nog spannender is aan deze nieuwe en verbeterde pasvorm? Deze nieuwe collectie laarzen met brede kuiten introduceert grotere kuitbreedtes. Beginnend met een kuitmaat van 20 inch, en met een aantal stijlen die verkrijgbaar zijn met een kuitomtrek tot 23 inch, als je meer ruimte in je laarzen nodig hebt voor het herfstseizoen, kan Fashion to Figure je misschien helpen…

Nieuw en verbeterd: maak je herfstlook compleet met deze modieuze schoenen en laarzen!
Afbeelding via merk

Nog spannender? Fashion to Figure schoenen komen nu tot en met maat 14! Voor degenen onder u die op zoek waren naar zowel brede als modieuze opties in uw maat, boven een 12, u heeft geluk!

Dit is een spannende collectie, vooral als het gaat om laarzen met brede schacht. Als comfort en mode hier centraal staan, kijken we uit naar extra opties die de komende maanden beschikbaar komen.

Het is nog steeds belangrijk dat u uw kuiten meet, om zelfverzekerd online te winkelen bij het winkelen voor brede kuitlaarzen – ja, meet uzelf. Als u uw kuitomtrek volledig kent, kunt u er alleen maar voor zorgen dat u * weet * hoe en of die brede kuitlaarzen voor u zullen werken …

Vertel ons in de tussentijd: wat vind je van deze brede kuitlaarsopties? Ben jij net zo enthousiast over deze opties als wij?!

creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart