Meagan Good Beams in Dolce and Gabbana, Halle Bailey in augustus Getty Atelier, JT Dressed in Alaïa + More

Elke week verzamelen we de beste looks van beroemdheden volgens jou, bombshells! Van streetstyle tot awardshowmode, meet & greets en alles daartussenin, niets is verboden terrein. De mensen hebben gesproken; hier zijn de top 5 A-lister-outfits zoals beoordeeld door de cijfers op sociale media. Nu is het tijd om te stemmen over wie die nummer 1 plek verdient:

Megan Thee hengst in Jean Paul Gaultier 6.6K

Megan Thee Stallion poseerde met fans terwijl ze haar nieuwe album ‘Traumazine’ promootte en droeg een veelkleurige Jean Paul Gaultier-top, korte broek en bijpassende hoofddoek, gestyled door Law Roac.

Foto: IG/Reproductie @day.doyin

Halle Bailey in augustus Getty Atelier 6,3K

In het weekend zorgde Halle Bailey voor opschudding met haar blik op Variety’s Power of Young Hollywood-evenement met gebruikers zoals @classycharity die zeiden: “Hallo! Kan ik de deets hiervan krijgen?? Het is prachtig 😍”. De jurk, gestyled door Nicky Good, is van August Getty Atelier!

Foto: Getty Images

JT in Alaïa 5.7K

Tijdens haar verschijning op Yung Miamia’s Caresha alsjeblieft podcast, JT droeg alle denim Alaïa inclusief een $ 1.180 kort spijkerjack en $ 1.880 flared jeans met hoge taille!

Foto: IG/reproductie

Meagan Good in Dolce en Gabbana 5.7K

Bij de Netflix-première voor Day Shift droeg actrice Meagan Good een volledige Dolce en Gabbana-outfit, afgezien van haar Weisheng Paris-oorbellen, gestyled door Philippe Uter. Haar make-up werd gedaan door Jorge Monroy en haar door Kari Williams.

Foto: IG/reproductie

Lori Harvey in PRISCAVera 5.3K

Terwijl hij aan het eten was, stapte Lori Harvey uit in een paar fluwelen YSL Pantalaarzen 110. De schoenen van de herfst 2022 zijn te koop voor $ 2.990, en haar stylist Elly Karamoh combineerde ze met een PRISCAVera-jurk.

Foto: IG/reproductie

Wie is jouw favoriet voor de look van de week?

Hoofdafbeelding: IG/reproductie + Getty Images

creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart