Mentoring als een All Star op de Misa Hylton Fashion Academy + Meld je vandaag nog aan voor het programma!

Fijne woensdag, Bombers en Bombshells!

Kun je geloven dat het me twee dagen heeft gekost om te herstellen van mijn All Star weekend mentoring studenten van de Modeacademie Misa Hylton?

Ja! De intense serie biedt studenten de kans om te leren en waardevol advies te krijgen van insiders uit de mode-industrie, waaronder CFDA President Casandra DiggsChief Impact Officer van Kith en CEO van Liberty Fairs, Sharifa MurdockBeroemdhedenstylist Wouri ViceCEO van Native Son en legendarische journalist Emil Wilbekin, en de jouwe echt! Het hele programma wordt geleid door de onvergelijkbare Misa Hyltoneen iconische stylist en stijlarchitect die in feite de esthetiek van de hiphopstijl uit de jaren 90 creëerde door haar baanbrekende werk met Bad Boy-artiesten zoals Lil Kim en Mary J. Blige.

Het is zo gemakkelijk voor ons om verstrikt te raken in onze eigen persoonlijke bomlevens, zo erg zelfs dat we geen tijd vrijmaken om iets terug te geven. Ik ben Misa dankbaar voor het creëren van deze ruimte voor hoopvolle mensen uit de mode-industrie om te leren van insiders; en ook een ruimte voor insiders om wat van hun expertise aan te bieden. Er is een nieuwe generatie geweldige creatievelingen op komst, en ik was blij om sommigen van hen dit weekend te zien, met name mijn team van mentees, @nayamiyamz@theblaqmagazine @lewksbyazzieven @itelijahofficial.

Volg ze en laat ze veel liefde zien terwijl ze modefotografie, marketing, styling en redactie verkennen!

Voor de gelegenheid droeg ik een look van Belle Zakelijke Wear:

Haal mijn blazer bij BelleBusinessWear.co en leer meer en solliciteer op de Misa Hylton Fashion Academy op: MisaHyltonFashionAcademy.com.

Afbeeldingen/Video: Salvatore DeMaio

creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart