Migos Rapper Takeoff doodgeschoten in Houston op 28

Zoon, broer, vriend en rapper Takeoff is op 28-jarige leeftijd overleden.

Vanmorgen vroeg meldde Fox 26-verslaggever Shelby Rose dat de politie van Houston een moord aan het onderzoeken was in het centrum van GreenStreet. Slachtoffers waren nog niet geïdentificeerd, maar er was bevestiging dat Migos-rappers Takeoff Quavo in de buurt waren.

Niet lang daarna meldde TMZ het passeren van Takeoff in hetzelfde gebied. Een woordenwisseling over een dobbelspel leidde volgens TMZ tot de schietpartij. Twee andere personen werden ook het slachtoffer van de schietpartij en werden in privévoertuigen naar het ziekenhuis gebracht.

Takeoff klom samen met zijn oom Quavo en neef Offset op de ladder van muzikaal succes. Het trio vormde de iconische rapgroep de Migos, die vier studioalbums en twaalf mixtapes uitbracht voordat ze eerder dit jaar uit elkaar gingen. Nu Offset solo gaat, werken Quavo en Takeoff samen voor een nieuwe hiphopgroep met de titel Unc & Phew. Het eerste album van het duo, Only Built for Infinity Links, kwam begin vorige maand uit en hun nieuwste visual – een muziekvideo voor hun nummer Messy – maakte gisteren zijn werelddebuut.

Foto: Achtergrond

Takeoff laat familie, vrienden en wereldwijde fans achter die hem zullen missen, maar nooit zijn impact en bijdragen aan muziek zullen vergeten. Wij van Fashion Bomb Daily sturen eindeloze steun en genezing naar zijn familie.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Rode-jurk.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart