Oh nee! 3 snelle oplossingen voor wanneer uw beugel kapot gaat

Onlangs reisde ik vanuit Californië naar Londen. Toen ik uit het vliegtuig stapte, reikte ik omhoog om mijn (zeer overvolle) handbagage te pakken. Toen ik mijn tas had gepakt en hem naar beneden liet zakken, voelde ik een bekende “Pop!” op mijn ribbenkast. Ken je dat geluid… het geluid als je beugel breekt?

Een paar keuzewoorden (die we niet publiceren, hier bij TCF) kwam in me op. Mijn beugel was geknapt. Ik had nog een vlucht van zes uur voor de boeg. Ik keek er niet naar uit om in een krappe stoel te zitten met een draad die me elke keer dat ik me bewoog, doorboorde.

Cue mijn emoties:

via GIPHY

Gelukkig ben ik een vindingrijke dame met toegang tot internet. ik googlede (en geprobeerd) een paar MacGyver-achtige oplossingen, en…

Hier zijn een paar tijdelijke oplossingen voor wanneer uw beugel breekt:

  1. Vraag om een ​​pleister. Je hebt misschien geen tape bij de hand als je beugel vastklikt. Maar ik wed dat je (of iemand die je kunt vragen) heeft wel een paar pleisters. Het idee is om de pleister om je beugel te wikkelen (gebruik het als tape) om te voorkomen dat het je krabt. Je zou de beugel misschien kunnen vastplakken, maar ik ontdekte dat hij meestal weer naar buiten springt.
  2. Gebruik een pad. Oké, ik weet dat dit raar klinkt. Maar de meeste openbare toiletten (en de vrouw die naast je zit) zal een pad hebben. Rip het in een kleinere sectie (je hebt niet alles nodig!) en wikkel het om je beugel en plak het vast.
  3. Keer je bh binnenstebuiten. Wanneer mijn beugel is gebroken, wordt hij altijd naar binnen geprikt, naar mij toe. Je kunt dingen omdraaien (letterlijk) door je bh binnenstebuiten te draaien en de beugel van je af te laten steken. Gebruik vervolgens wat je bij de hand hebt en plak de blootliggende draad vast. Dit werkt alleen in sommige situaties (en je loopt het risico dat de beugel door je topje prikt) maar het is een tijdelijke oplossing en het kan werken!
van Imgur.com

Dit is niet alleen buitengewoon frustrerend wanneer dit gebeurt. voor sommigen is het ronduit gekmakend. Beha’s kunnen duur en moeilijk te vinden zijn, dus als je beugel breekt, is dat een serieuze zaak.

Maar heb je jezelf ooit afgevraagd waarom het kapot is gegaan? Deze vragen gaan door ons hoofd nadat dit is gebeurd:

De vermoeide bh van het werkpaard
Afbeelding via het werkpaard
  • Hoe oud is de BH?
  • Hoe goed heb jij je favoriete beha verzorgd?
  • Hoe geweldig was de kwaliteit van de bh?

Zaken als je borstvorm, het dragen van de juiste maat en de kwaliteit van de beha spelen allemaal een rol in het leven en de slijtage van je geliefde keienhouders.

MAAR!

Nu we hier zijn… wat doe JIJ als je beugel breekt?

Heb je levenshacks om een ​​afgebroken beugel te repareren? Deel ze hieronder!

creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart