Op zoek naar grote maten jeans? FTF-denim geeft je herfstmode-opties!

Wanneer heb je voor het laatst een plus size jeans aangetrokken? Als je je kast wilt opfrissen, moet je de FTF Denim-collectie bekijken die net voor het herfstseizoen is uitgebracht!

Afbeelding via FTF-denim

Fashion to Figure heeft nieuwe FTF-denimstijlen toegevoegd en oude favorieten van het merk teruggebracht. Terwijl merken schreeuwen om ruimte in te nemen in je herfstmodekast, wil Fashion to Figure ruimte innemen omdat ze hun denimcollectie hebben uitgebreid met nieuwe silhouetten, verbeterde pasvorm en nieuwe stijlen.

Als het gaat om het vinden van de perfecte spijkerbroek, weten we dat het belangrijk is om de juiste pasvorm en stijl te vinden. We hebben alle details uitgesplitst in waar we naar moeten zoeken in denim met een grote maat, en Fashion to Figure wil aan die behoeften voldoen.

FTF-denim geeft ons must-have herfstmode-opties

FTF Denim Herfst 22
Afbeelding via FTF-denim

Voor het herfstseizoen met FTF Denim geeft Fashion to Figure ons vier niveaus van stretchopties. Die omvatten Super Stretch / Grenzeloze Jegging (de meeste rek die wordt aangeboden, beweegt goed met je mee en behoudt zijn vorm)Comfort stretch (zachte stof die uitstekende stretch en ondersteuning biedt)Lite Stretch en ook Rigid voor degenen die de meeste structuur willen.

FTF Denim Herfst 22
FTF Denim Herfst 22

Bij denim draait alles om comfort, toch? Rechts.

FTF Denim Herfst 22
Afbeelding via mode naar figuur

Als dit een must voor je is, dan moet je de nieuwe “Limitless” jegging eens bekijken. Deze nieuwe stijl biedt maximale stretch en herstel, met een ritssluiting met twee knopen aan de voorkant met de comfortabele pasvorm van een jegging, en deze stijl heeft ook zakken. Zakken? Ja.

Ze hebben deze denim-opties in grote maten geïntroduceerd om tegemoet te komen aan de verscheidenheid van onze pasvormvoorkeuren en -behoeften. Fashion to Figure heeft ons niet alleen opties in stretch gegeven, maar we hebben ook keuzes in binnenbeenlengtes, kort en lang bij bepaalde stijlen.

FTF Denim Herfst 22
Afbeelding via mode naar figuur

De FTF Denim herfstcollectie geeft ook vijf kernpasvormen met een speciale categorie van fashion forward op trend denim stijlen– waaronder denim in crop-tops, strategische uitsnijdingen, kleurblokken uit de jaren 90 en zelfs in uitlopers.

FTF-denim
Katrina Denim Trench bij FashiontoFiguur.com

Daar zijn we momenteel naar aan het kijken Katrina denim trenchcoat!

Nog beter? De prijs van deze jeans van Fashion to Figure zal de bank niet breken, met al hun jeans onder de $ 75. De FTF Denim collectie is verkrijgbaar in de maten 12 t/m 28.

FTF Denim Herfst 22
Afbeelding via mode naar figuur

Als je op zoek bent naar een geweldige jeans, kijk dan eens wat FTF voor ons in petto heeft, want het hele seizoen zullen er nieuwe collecties en stijlen verschijnen.

Wat vinden jullie van deze collectie en de opties? Zie jij jezelf in een paar van deze stijlen?

Heb jij al een paar jeans van FTF? Ben je een fan van hen? Laat ons weten wat je ervan vindt in de reacties hieronder!

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Rode-jurk.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart