Revolve Steps into Plus met de REMI x REVOLVE Collection

We hopen dat je klaar bent voor dit nieuws! Terwijl we klaar zijn voor alle pre-fall mode-goedheid, heeft het nieuws dat de straight size retailer, Revolve, zijn eerste uitgebreide maatcollectie lanceert, door een samenwerking met de doorbraak TikTok-ster, plus size model en fashion forward badass, Remi Bader! De REMI x REVOLVE-collectie debuteert tot en met maat 4X!

Afbeelding via merk

Als het gaat om samenwerkingen met grote maten, is het altijd de sleutel tot het vinden van de juiste partner om de interesse, stijl en positieve verandering te stimuleren – en dat vonden ze bij Remi. Met meer dan 2 miljoen volgers op TikTok is Remi zeker iemand om te kennen en te bekijken. Nu, als je niet weet wie ze is, ze komt uit… #remisrealistichauls bekendheid op TikTok.

Maar dat is niet alles. Zittend op de eerste rij bij Prabal Gurung, spelend in Christian Siriano-jurken, of over de rode loper lopen bij de laatste mode-evenementen, je zult zeker Remi Bader op je FYP tegenkomen.

Remi x Revolve
Afbeelding via merk

Na de aankondiging van deze samenwerking in maart 2022, plaagt Remi op hilarische wijze de items uit haar REMI x REVOLVE-collectie. Deze collectie geeft ons 15 stijlen in de maten XXS tot 4X on Revolve.com. Maar dat is niet alles… Deze samenwerking volgt op een tweede drop in september, met een bijzondere activatie tijdens Fashion Week in New York.

Oké, Remy! Doe het op!

“Toen we REMI x REVOLVE voor het eerst aankondigden, zei ik dat elk stuk in de collectie iets zou zijn dat ik nooit in mijn maat of voor mijn lichaam zou kunnen vinden. Nu kan ik dit beschikbaar maken voor mensen die hetzelfde voelen, wat het beste is. Het proces van de afgelopen maanden heeft aangetoond dat er een ongelooflijke interesse en vraag is, en dat er ook een constante behoefte is om te evolueren en de behoeften van de klant te begrijpen. In staat zijn om het proces te delen en stapsgewijze input van mezelf en mijn gemeenschap te geven, is van groot belang geweest, en ik kan niet wachten om het eindproduct te leveren.”

Remi Bader

Wat te verwachten van de Remi x Revolve-collectie

Voor de REMI x REVOLVE-collectie krijgen we een reeks sexy, verheven losse items, van pakkende en bijpassende sets tot jurken en rokken met scherpe snitten. Voor de kleuren en tinten krijgen we een dag-tot-nacht kleurenpalet van diepgroen, kersenrood en neutrale tinten.

Een van de dingen die ons het meest opvielen, was Remi’s benadering van deze collectie. In plaats van een verrassende druppel met verbluffende beelden, ging Remi rechtstreeks naar haar community om interesse en feedback te krijgen.

Remi x Revolve
Afbeelding via merk

Remi wilde graag een open dialoog en feedback creëren op haar sociale platforms, en dat was: “van het grootste belang voor het leveren van een volledig gerealiseerde collectie gemaakt door – en voor – de REVOLVE-klant.”

Remi x Revolve
Afbeelding via merk

“We zijn er zo trots op en verheugd dat we dit uitgebreide assortiment producten en maten kunnen aanbieden om te voldoen aan de esthetische en lifestyle-interesses van de REVOLVE-klant” Raissa Gerona, Chief Brand Officer, REVOLVE

Remi x Revolve
Afbeelding via merk

Remi heeft niet alleen meegewerkt aan het ontwerp van de collectie, maar ze heeft ook als fit model deelgenomen aan de eindfase van de bemonstering om “Zorg ervoor dat de silhouetten overeenkwamen met haar oorspronkelijke doel om sexy, lichaamsbewuste kleding te leveren zonder in te boeten aan comfort.”

Voor een influencer die de realistische pasvormen op kleding noemt, kun je maar beter geloven dat ze daar was om ervoor te zorgen dat die pasvorm de sleutel zou worden. En ze was attent.

Remi x Revolve
Afbeelding via merk

Remi liet zien hoe je deze stukken op Instagram kunt stylen en noemde de eindige details van een blouse om te laten zien hoe het conservatief genoeg kan zijn voor werk en met een kleine twist, sexy genoeg om de stad in te gaan.

Daarnaast overwoog Remi langere lengtes voor mini-jurken, werd er extra diepte toegevoegd aan de buste van tops en werden de beenopeningen van bodysuits aangepast voor de plus-size body.

Remi x Revolve
Afbeelding via merk

Die kleine details zijn waar Remi op heeft gelet en daarvoor zijn we er!

Je kunt de Remi x Revolve-collectie scoren op Revolve.com!

Verkrijgbaar tot maat 4X en de prijzen variëren van $ 50 tot $ 150!

Wat vind jij van deze samenwerking? Zie jij jezelf al terug in een stuk uit deze collectie? Welke stukken springen er voor jou het meest uit?!

creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart