RHOA-fans beweren dat Shereé Whitfield’s She by Shereé Brand Amazon Dupes is!


Na veertien jaar in de maak en een modeshow die dit seizoen van de Real Housewives of Atlanta afsloot, heeft Shereé Whitfield eindelijk haar langverwachte Zij door Shereé kledinglijn! Hoewel het label meer een lifestyle- en merch-merk is, bestaande uit activewear, loungewear, graphic tees, hoodies, mokken, waterflessen en zelfs stickers met haar meest bekende slogans, waren fans niet onder de indruk toen ze stukken van haar catwalk vonden die verkocht werden voor een fractie van de prijs in Amazon en Shein!

Twitter-gebruiker @apatheticdiva riep Shereé naar buiten nadat ze haar exacte catwalk-items tegenkwam op Amazone tweeten “She by Somebody Else #RHOA #ShebyShereé”. Veel fans deelden hetzelfde sentiment en plaatsten de tweet die nu viraal is gegaan op andere platforms opnieuw en veroorzaakte nogal wat controverse.

In 2008, toen de RHOA voor het eerst werd uitgezonden, nam Shereé haar eerste prik in een modeshow voor Zij door Shereé maar de productie schoot tekort, met slechts 5 samples en een evenement dat geen tastbare mode bood. Deze keer had Shereé meer dan 20 samples in haar assortiment, maar hoewel het niet ongebruikelijk is voor boetieks om groothandel- en rebrandartikelen te kopen, verwachtten veel fans meer van de ster na 14 jaar wachten en beloften van een volwaardig modemerk.

Wat zijn uw gedachten? Draag jij She by Shereé?
creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart