Rihanna omarmt Street Style Post-Baby in zwarte Balenciaga, Supreme Jersey, Nike en meer

Het is gemeld dat Rihanna tegenwoordig weer in de studio is, en daarom is de CEO van Fenty Beauty het afgelopen weekend overal in Los Angeles waargenomen! Heb je je ooit afgevraagd wat de Bad Gal zelf draagt ​​als ze in de geluidscabine komt? Ga er hieronder op in!

Voor haar eerste sessie op 16 september ging Riri naar de studio met A$AP Rocky niet ver achter het dragen van baggy en een uitverkocht Supreme x Mitchell en Ness sportshirt samen met een $ 2.600 , en Oranje G1 Ferrari 60 Slingback sneakerpompen!

Foto: Stan Potts

Krijg de look: $ 490

Krijg de look: $ 2.600

Krijg de look: $ 1150

Vergelijkbare look: $ 731

De volgende dag haalde Rihanna dezelfde Balenciaga-tas tevoorschijn, deze keer gestyled met zwart $1.360 en $ 215 voor een gezelligere sfeer.

Krijg de look: $ 1.360

Krijg de look: $ 215

Krijg de look: $ 75

En omdat je erom vroeg, kort voordat ze naar LA ging, werd Riri gezien met een edgy zwart-op-zwart-look waar fans in zwijmden. Insta-gebruiker @kelly_devain zei: “Hallo! Ik ben dol op de pagina, weet niet of ik hem heb gemist, maar kunnen we de deets op deze outfit krijgen, met name de hakken? ”

De outfit bestond uit een $ 3.150 een uitverkocht Ann Demeulemeester leren rokje, a en $ 1.095 . Blijf scrollen om de look te shoppen!

Krijg de look: $ 3.150

Krijg de look: $ 1.095

Krijg de look: $ 546

Zou je uitgeven?

Hoofdafbeeldingen: Stan Potts, Backgrid

creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart