The Bomb Fashion Show Recap Gepresenteerd door Shea Moisture met Draya Michele, Iyanla Vanzant, Misa Hylton, Dess Dior en Meer

Heb je gehoord? Op weg naar New York Fashion Week was gisteravond Fashion Bomb Daily’s tweede Bomb Fashion Show ooit! Het catwalkspektakel toonde een line-up van twaalf verschillende ontwerpers, met een fotohokje voor onze gasten en genodigden van beroemdheden om het moment vast te leggen, allemaal dankzij onze sponsors Urban Skin RX, Boujee Hippie, Michelle L Management en Rayar-jeans. De drankjes vloeiden met dank aan Bombay Saffier en Nivoleen goodie bags van onze favorieten op Shea vocht begaafd waren.

Claire Sulmers in Ade door Femic

Allereerst, toen de genodigden de show binnenkwamen, werden ze begroet door een lichtgevende fotocabine voor dat insta-moment! Wachten bij elke stoel was een cadeauzakje van Shea vocht producten en tal van andere must-haves met dank aan onze geweldige sponsors. Ondertussen, terwijl de glamour van de catwalk backstage plaatsvond, Shea vocht zorgde voor alle haarbehoeften van het model en de presentator!

Kunstenaar Dess Dior kwam langs met influencer die ondernemer Jayda Cheaves werd om een ​​zak met lekkers voor zichzelf te pakken en een foto te maken met onze EIC Claire Sulmers voordat ze de nieuwste trends over de catwalk zagen lopen! Jayda zag er woest uit in een vintage Chanel-romper die eerder door Lil’ Kim werd gedragen, terwijl Dess opdook met Raf Simons.

Met Bombay Saffier drankjes in de hand, gasten mengden zich en gingen naar hun stoelen om van de show te genieten. Op de eerste rij zagen we bekende gezichten zoals model, ontwerper en socialite Draya Michele, auteur, life coach en tv-persoonlijkheid Iyanla Vanzant, celebrity-stylist Misa Hylton en Real Housewives van Potomac Ashley Darby.

Draya Michele
Iyanla Vanzant
Misa Hylton
Ashley Darby

De show opende met een opvallende house performance door dansers volledig gehuld in zwarte klederdracht en fascinators met kristalreliëf! Gehost door Eva Marcille en onze eigen CEO Claire Sulmers, leidden de twee de nacht van stijl, waarbij ze het publiek één voor één aan elke ontwerper introduceerden, waaronder Fashion Bomb Daily Shop-ontwerpers Allure Novembre en Bruce Glen, gevolgd door Aisha McShaw, DagKeyla Designs, Ade door Femic, Shane Justin, Koningin Rusland en meer! Dit jaar nemen we je mee voor een kijkje achter de schermen bij enkele backstage-momenten, kom er hieronder op terug:

Allure november
Allure november
Bruce Glen
Bruce Glen
Bruce Glen
DagKeyla Designs
DagKeyla Designs
Aisha McShaw
Aisha McShaw

Ontdek meer momenten uit de Bomb Fashion Show hieronder:

Claire Sulmers en Eva Marcille
Ontwerper Mara Novembre en Claire Sulmers
Ontwerper Michelle Lopez en Claire Sulmers
Paul Wharton en Claire Sulmers
Claire Sulmers en Michi Nogami-Marshall
Claire Sulmers en ShopShops

Bedankt aan iedereen die onze uitverkochte Bomb Fashion Show in NYC heeft bijgewoond en er een onvergetelijke tijd van heeft gemaakt, en een enorm dankjewel gaat uit naar de sponsors die hebben geholpen om deze show voor de tweede keer te organiseren! Blijf ons volgen voor ons volgende evenement, dit wil je niet missen en we zien je graag daar!

Foto’s: Salvator DeMaio

creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart