Top 10 best geklede tijdens WACO Theatre’s 2022 Wearable Art Gala: Marsai Martin in House of Julian Mendez Couture, Lori Harvey in Ebraheema Gueye, Beyonce in a Gucci, Dolce & Gabbana en meer

Ter ere van hun vijfjarig jubileum organiseerde WACO Theatre Centre dit weekend het Wearable Art Gala in 2022. Het Step Into Harlem Nights-thema, georganiseerd door mede-oprichters Tina Knowles-Lawson en Richard Lawson, gaf dit jaar inzicht in gasten om zich te kleden in hun beste jaren twintig, art-deco-geïnspireerde flapjurken en keurige pakken. We hebben het hier over draagbare kunst, en dat is wat alleen de best geklede echt levert. Hier is de top 10 hit looks van de avond:

Marsai Martin in House of Julian Mendez Couture: 16.5K

Foto: Tyren Redd

Gemakkelijk een van de meest op thema en originele looks van de avond, Marsai droeg op maat gemaakte House of JMC gestyled door Bryon Javar. Voor haar glamour deed ze een beroep op de expertise van MUA Joanna Simkin en haarstylist Alexander Armand.

Beyonce in custom Gucci en Jay-Z in Tom Ford: 8,3 K

Foto: Blair Caldwell

Beyonce en Jay-Z staan ​​bekend als vaste gasten op het jaarlijkse Wearable Art Gala! Dit jaar verschenen de twee met Beyoncé in een op maat gemaakte Gucci-jurk en roze handschoenen, een op maat gemaakte Dolce & Gabbana-clutch en Lorraine Schwartz-sieraden gestyled door KJ Moody. Jay-Z droeg een zwart fluwelen Tom Ford-pak, een geweldige combinatie.

Lori Harvey in Ebraheema Gueye: 10,1K

Foto: Getty Images

Gekleed in een lila Ebraheema Gueye jurk en stoffig paars Christian Louboutin pumps, Lori Harvey zag er absoluut uniek uit, gestyled door Elly Karamoh.

Monique Rodriguez in Yousef Al Jasmi: 11,6 K

Foto: Will Sterling

Shea Moisture CEO Monique Rodriguez werd gestyled door Jeremy Haynes in een blitse Yousef Al Jasmi Look.

Angela Bassett in Georges Hobeika: 8.6K

Foto: IG/reproductie

Als ontvanger van de Icon Award stal Angela Bassett de nacht in a Georges Hobeika FW23-jurk, gestyled door Jennifer Austin.

Kelly Rowland in Monsoori: 5.7K

Foto: IG/reproductie

Kelly Rowland kwam opdagen met haar mooie Tim Weatherspoon in een grote, rode Monsoori jurk gestyled door Elly Karamoh.

Halle Bailey in Georges Hobeika: 3.4K

Foto: IG/reproductie

Halle Bailey droeg Georges Hobeika en schitterde gracieus in een low key-hole jurk met kristallen die elke cut-out contouren! De herfst-winterjurk 2022-2023 uit de Eternal Gifts Couture-collectie is gestyled door Nicky Goodman.

Michelle Williams in Badgley Mischka: 3K

Foto: Getty Images

Ook kiezend voor zwart en kristallen, kwam Michelle Williams in een $ 550 Badgley Mischka geplooide buste, off-the-shoulder jurk. Bekijk hieronder de look!

Krijg de look: $ 550 Badgley Mischka – Jurk met geplooide buste en off-shouldermouwen

Chloe Bailey in Aje: 2.1K

Foto: Julian Dakdouk

Chlöe Bailey en haar stylist Shaojun Chen gaf ons mooi in roze met een magenta baljurk van Aje met een blootliggende dij die een kristallen kousenband onthulde!

Keke Palmer in Saint Laurent: 1,1 K

Foto: IG/reproductie

Keke Palmer maakte haar opwachting in vintage Saint Laurent, en meteen een hit gestyled door Shiona Turijn!

Wat zeg je?

Foto: Getty Images, Blair Caldwell, Tyren Redd

creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart