TOPSHOP Curve en TOPMAN Extend Sizing nu beschikbaar!

Als redacteuren van The Curvy Fashionista schrijven we over dingen waar we van houden, en we denken dat jij dat ook leuk zult vinden. We hebben vaak gelieerde partnerschappen, dus we kunnen een deel van de opbrengst van uw aankoop ontvangen.

TOPSHOP stapt in grote maten? Ohh ja! TOPSHOP-curve (de plus-maatlijn) bestaat, dankzij ASOS. Vorig jaar heeft ASOS de merken TOPSHOP en TOPMAN overgenomen en dit onlangs aangekondigde nieuws (29 september) maakt deel uit van hun internationale groeistrategie via haar partnerschap met Nordstrom in de VS.

Topshop Curve – Lange trenchcoat van imitatieleer in oranje bij asos.com

Ook wij zijn benieuwd naar deze verrassing! We krijgen niet alleen plus size-opties, maar ook Big & Tall-opties. We zagen voor het eerst de TOPSHOP Curvelijn over op Nordstrom omdat we op zoek waren naar opvallende jassen in grote maten voor de herfst om met jullie te delen.

We moesten contact opnemen met het TOPSHOP- en ASOS-team om er zeker van te zijn dat we begrepen wat hier gebeurde. Want dit is curieus! Vooral omdat de oudere plus-maatmerken uit het VK de afgelopen jaren hebben afgestoten van plus-matenmode in de VS (we missen je, Simply Be en Evans).

TOPSHOP Curve oversized jas van imitatiebont
TOPSHOP Curve oversized imitatiebontjas bij Asos.com

“TOPSHOP en TOPMAN zijn echt iconische Britse merken en het was een voorrecht om leiding te geven aan zo’n geliefde instelling. In de afgelopen 18 maanden hebben we ongelooflijk veel werk verzet, geleerd van het verleden en van elkaar om iets spannends en relevants voor de toekomst te creëren. We zijn zo trots om onze nieuwe visie met de wereld te delen, maar dit is slechts de eerste stap van de reis. Er is nog veel meer werk te doen en er zijn nog zoveel spannende ideeën die we willen onderzoeken.”

Nikki Tattersall, directeur van TOPSHOP en TOPMAN

Topshop Curve - Lange pufferjas in zwart
Topshop Curve – Lange pufferjas in zwart bij asos.com

Voor dit nieuwe hoofdstuk voor TOPSHOP en TOPMAN krijgen we een bijgewerkt logo, een bestemmingspagina op ASOS en nieuwe maatopties. Hoewel op het eerste gezicht beperkt in opties, zullen TOPSHOP en TOPMAN inclusieve maatvoering blijven introduceren via de Curve-lijn (plus maten beschikbaar in de maten UK 18-28) evenals plannen uitvoeren om hun Maternity-, Tall- en Petite-collecties uit te breiden.

Topshop Curve - Lange jas met teddy borg-dambordpatroon in mono
Topshop Curve teddy borg dambord lange jas in mono bij asos.com

Met deze overname heeft ASOS TOPSHOP en TOPMAN omgevormd tot een digital-first business om in lijn te komen met de ethos en waarden van ASOS. Maar hier in de VS zullen TOPSHOP en TOPMAN ook beschikbaar zijn in 106 Nordstrom-winkels, als onderdeel van hun merkuitbreidingsstrategie.

Zal deze uitbreiding ook plus-maten in de Nordstrom-winkels bevatten? Wij hopen het…

Je shopt de TOPSHOP Curve plus size jassen en jeans die als eerste zijn gevallen, bij ASOS.com!

We kunnen binnenkort een speciale Curve-sectie op de site verwachten die ook een grotere modellendiversiteit introduceert die vergelijkbaar is met wat ASOS ons de afgelopen seizoenen heeft gegeven. We hopen dat ze ook rekening houden met de redactionele opname.

TOPSHOP Curve lange pilotenjas met imitatiebont afwerking
TOPSHOP Curve lange pilotenjas met imitatiebont afwerking bij nordstrom.com

Dit gaat allemaal over het hebben van opties in plus size mode en met dit nieuws, hopelijk wordt deze extensie net zo volwaardig als ASOS Curve is – niet beknibbelen op de op maat gemaakte stijl waar TOPSHOP bekend om staat!

Wat vind je van dit nieuws? Spreekt dit je aan?

Sta je op het hek? Ga je afwachten wat er nog meer uit deze TOPSHOP Curve-collectie valt?

creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart