15 must-have Neiman Marcus Plus-maten modevondsten voor de herfst

Als redacteuren van The Curvy Fashionista schrijven we over dingen waar we van houden, en we denken dat jij dat ook leuk zult vinden. We hebben vaak gelieerde partnerschappen, dus we kunnen een deel van de opbrengst van uw aankoop ontvangen.

Wist je dat Neiman Marcus plus size mode bestaat? We realiseerden ons dit ook niet, totdat we de internets doorzochten voor plus size kasjmier om met jou te delen!

En luister! Ze hebben een aantal geweldige luxe en eigentijdse ontwerpers van grote maten om bij te winkelen. We moeten toegeven dat de Neiman Marcus plus size-opties de afgelopen jaren onder de radar zijn gevlogen, maar de laatste tijd? We zijn nieuwsgierig naar wat we hebben gevonden.

In een tijd waarin veel van de warenhuizen plus size afdelingen hebben gesloten, geen inspirerende opties hadden of ons niet het meest welkom hebben laten voelen, was het inderdaad een verrassing om te ontdekken dat de Neiman Marcus plus size afdeling is gegroeid met de nieuwste high-end plus size mode-opties.

Nu moeten we vooropstellen dat de opties hier zijn voor diegenen die willen investeren in hun kledingopties, aangezien de meeste van deze ontwerpers een aardige cent voor hun waren halen.

Als je op zoek bent naar de fijnste wol, tijdloze silhouetten en de zachtste stoffen om je rondingen te laten uitkomen, dan is dit echt iets voor jou. Als je toevallig op zoek bent naar de meest trendy mode of mode met een beperkt budget, dan hebben we nog een paar andere artikelen en merken om met je te delen!

Terwijl we klaar zijn voor het koude weer, grijpen we naar luxe en weelderige breisels, vakantiejurken en meer. We zijn hier om te delen dat je de mode-opties van Neiman Marcus plus size aan je boodschappenlijstje moet toevoegen.

Wil je zien waarom? We zijn altijd blij om te delen en je een paar stukjes inspiratie te geven terwijl je je kast klaarmaakt voor de feestdagen! En bij Neiman Marcus? Ze hebben meer dan 1000+ plus size opties om uit te kiezen…

Neem een ​​kijkje naar wat we hebben gevonden van de Neiman Marcus Plus Size-afdeling!

Must-have Neiman Marcus Modevondsten in grote maten voor de herfst en feestdagen

Wist je dat Neiman Marcus plus size mode bestaat? Terwijl we internetten voor plus size mode, delen we de nieuwste NM plus size vondsten!

Heb je al het uberchique kasjmier gezien? De plus size puffer jassen? De jurken? De Neiman Marcus plus size-afdeling geeft ons een mix van klassieke en tijdloze opties met een vleugje drama in avondkleding, bovenkleding en zelfs in lingerie.

Benieuwd wat er nog meer is?

Shop de nieuwste plus size opties op NeimanMarcus.com!

Nu is de vraag: zullen we designer plus size mode zien in de Neiman Marcus winkels of zullen we ze zien volgen in hun collega warenhuis cohorten, door alleen online te zijn? Het lijkt erop dat op dit moment grote maten alleen online zijn.

Het is zo’n gemiste kans om niet persoonlijk toegang te hebben tot deze items.

Op de maten die u kunt verwachten, zult u nauwelijks opties vinden bovenstaande een 3X. Hoewel de Adidas & Stella McCartney-lijn door een 4X omhoog gaat, konden we hier geen opties vinden buiten activewear.

Laat het ons weten… Wat vind je van deze vondst? Heb je hier online gewinkeld? Hoe was je ervaring? Zie je jezelf in een paar van deze opties die we met je hebben gedeeld?

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Rode-jurk.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart