Radley Glaude uit Brooklyn, NY


Hey bommenwerpers! De Bommenwerper van de Week van deze week komt uit het grote BK! Radley Glaude, ook bekend als Rad the Don, is een stylist en influencer voor herenkleding met een passie voor goed op maat gemaakte looks.

Radley’s garderobe is gevuld met strakke pakken en kleuren die zo verzadigd zijn dat je zou denken dat hij dopamine-dressing heeft uitgevonden. Hoewel hij de neiging heeft om alle heldere en gedurfde tinten te omarmen, één blik op zijn IG-pagina zal je vertellen dat hij de voorkeur geeft aan paars, oranje en rood boven alle andere kleuren. Dit modefiguur zie je zelden zonder hoed. Terwijl fedora’s met brede rand zijn favoriet zijn, doet Radley zijn best in het gebied van baseballcaps voor zijn sportievere looks.

Textuurspel is ook iets waar Radley bekend mee is: weelderig leer, zacht fluweel en dikke breisels nemen een deel van zijn goed samengestelde kast in beslag, wat een ander teken is van zijn risicovolle benadering van mode.

Het is geen geheim dat Radley weet hoe hij een statement moet maken. Of hij nu stunt in een NYC-metro of A Few Wood Men promoot (een merk dat hij vertegenwoordigt), je kunt er zeker van zijn dat hij dit in stijl doet.

If you, or someone you know, are interested in being our Bomber Of The Week, please DM @fashionbombmen (on Instagram) a brief description of your personal style (plus name and city) and 5-10 different pictures of your best outfits.
creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart