4 redenen waarom we nog steeds geobsedeerd zijn door LaQuan Smith’s NYFW lente-zomer 2023-presentatie!

Foto: Lala Anthony, Claire Sulmers en Shantel Jackson door Salvatore DeMaio

Elektrische kleurenschema’s en gedurfde sexappeal maken deel uit van de make-up LaQuan Smith‘s merk-DNA, of het nu zomer, herfst, winter of lente is! Je kunt altijd het onverwachte verwachten als het gaat om de modeweekcollecties van deze sterontwerper, en dit seizoen zoals La La Anthony, Aoki Lee Simmons, Shantel Jackson, Model Roz en onze EIC Claire Sulmers zat in die stoelen aan de kant van de landingsbaan om te zien hoe de ontwerpen van LaQuan Smith doen waar ze goed in zijn – doden! Hier zijn vier redenen waarom we nog steeds geobsedeerd zijn door de LaQuan Smith SS23-modeshow tijdens New York Fashion Week!

Foto: Claire Sulmers draagt ​​Laquan Smith van Salvatore DeMaio

1. De borstplaten

Borstplaten worden stilaan steeds meer een ding op de catwalk! Je zou zelfs kunnen zeggen dat de borstplaat/borstplaat een van de het stijlen die uit de jaren 2020 komen. Hoe het ook zij, de borstplaat is niet altijd de meest draagbare fashion statement, maar LaQuan is erin geslaagd om het high fashion en toch toegankelijk te maken in deze collectie, waarbij de vrouwelijke vorm op nieuwe manieren wordt geaccentueerd, en we zijn er enthousiast over!

Foto: Isidore Montag
Foto: Isidore Montag
Foto: Isidore Montag

2. De vitrages

Signature LaQuan Smith is nooit zwaar. Het is licht, delicaat en vaak doorschijnend. Waar we het meest van houden, is dat LaQuan altijd nieuwe manieren vindt om pure materialen te verwerken, en dit jaar was het door middel van PVC en chiffons met patronen. We noemen dibs op de gele greppel!

Foto: Isidore Montag
Foto: Isidore Montag
Foto: Isidore Montag

3. Enkele gevaarlijke snijwonden

High-cut, low-cut of cut-out, LaQuan is iemand die risico’s neemt op deze afdeling! Als u op zoek bent naar iets gedurfd en toch uitgebalanceerd, hoeft u niet verder te zoeken.

Foto: Isidore Montag
Foto: Isidore Montag
Foto: Isidore Montag

4. Een hint van Tom Ford

Smith nam ons mee terug naar de jaren ’90 en knipoogde naar de moeiteloze elegantie van zijn mentor door middel van topjes met strikbandjes, glinsterende pailletten en silhouetten die oorspronkelijk door Tom Ford werden gemaakt.

Foto: Isidore Montag
Foto: Isidore Montag
Foto: Isidore Montag

Wat denken jullie, bommetjes?

Hoofdafbeeldingen: Isidore Montag en Salvatore DeMaio

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Rode-jurk.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart