Tom Ford Trendrapport voorjaar 2023: pailletten


Tom Ford is een meester in dit vak. De voormalige president van de Council of Fashion Designers of America triomfeert meestal omdat hij gewoon weet wat vrouwen willen: er mooi uitzien en zich mooi voelen.

Met dank aan: Tom Ford

Zijn laatste uitstapje ging helemaal over glinsterende pailletten, bespioneerde lenige cocktailjurken en oversized doorknocker-oorbellen die ongetwijfeld het must-have-accessoire van volgend seizoen zullen zijn. Vrouwen werden aangemoedigd om te schitteren via verfraaide tops en shorts, waarbij modellen glinsterden in gelamineerde broeken onder de catwalkverlichting.

Een ander alomtegenwoordig thema? Topjes in westernstijl, voorzien van franjes en licht springende luxe borduursels. We zijn er zeker van dat aanwezigen op de eerste rij, zoals Lori Harvey, Ciara en Madonna, high fashion westernkleding en folie zoals gecoördineerde sets zullen dragen voor avonden in de stad.

Afbeelding: Hoffelijkheid

Hoewel alles een bom was, waren de meest memorabele looks de laatste jurken, gemodelleerd door Gigi Hadid, Bella Hadid, Liya Kebede en Joan Smalls. De Amazone-modellen waren allemaal uitgerust met lovertjes in verschillende kleuren, met oorbellen die de show stalen.

Afbeelding: Hoffelijkheid

Zie je iets leuks?
creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart