Bridal By Eloquii is GEWOON gedaald!

Als redacteuren van The Curvy Fashionista schrijven we over dingen waar we van houden, en we denken dat jij dat ook leuk zult vinden. We hebben vaak gelieerde partnerschappen, dus we kunnen een deel van de opbrengst van uw aankoop ontvangen.

Ja! Bridal by Eloquii is er voor al die plus size bruiden en we zijn ook enthousiast over dit nieuws! Voor degenen onder u die pas verloofd zijn, een bruiloft bijwonen of een tweede blik nodig hebben, dan moet u eens kijken wat Bridal by Eloquii voor ons in petto heeft.

Als je het je herinnert, hebben we een paar schetsen van deze collectie gedeeld, en nu de lijn hier is, hebben we meer details om met je te delen!

“Trouwen is zo’n mijlpaal in het leven van onze klanten, en we willen ervoor zorgen dat we een breed scala aan stijlen bieden voor al hun huwelijksmomenten – van de allernieuwste mode tot de definitieve ‘prinses’-jurk. Er is een enorme kans in bruidskleding, en we zijn goed gepositioneerd voor deze categorie-uitbreiding.”

Mariah Chase, CEO bij ELOQUII

Bridal by Eloquii geeft ons “de ultieme trouwgarderobe” met eigentijdse looks voor de trouwdag zelf en daarna, ja inclusief iets voor het vrijgezellenfeest.

“Onze klanten zijn al jaren op zoek naar witte jurken op ELOQUII.com, met zoekresultaten die direct na het nieuwe jaar stijgen. Toen we zagen dat meer klanten verschillende ELOQUII-stijlen droegen voor hun trouwdag, werd het duidelijk dat onze klanten een bruidslijn wilden en we wisten dat we op onze kenmerkende manier konden leveren. Ze vertrouwen op onze ongelooflijke pasvorm, verfijnd ontwerp, kwaliteit en expertise in jurken.”

Mariah Chase, CEO bij ELOQUII.

Deze collectie en het beeldmateriaal laten ons verheven looks zien voor belangrijke momenten, van verlovingsfeesten, vrijgezellenfeesten, bruidsdouches en repetitiediners tot de grote dag, en het bevat ook opties voor degenen die willen aanwezig zijn en je willen ondersteunen!

Kunnen we praten over opties en prijzen? Voor deze collectie krijgen we meer dan 50 opties en stijlen – allemaal onder de $ 900. Dus ja, als je een plus-size bruid bent met een beperkt budget, heb je een paar opties om in te spelen … Bridal by Eloquii serveert statement-making scheidingen die beginnen bij $ 49, jurken die beginnen bij $ 89 en formele jurken beginnen voor $ 299.

“Bridal by ELOQUII is voor de moderne, modeminnende, verfijnde bruid die niet wordt bediend met toegankelijke opties in de maten 14-28. We hebben de ultieme trouwgarderobe samengesteld voor een toegankelijke prijs, met een deskundige pasvorm en verheven silhouetten”

Yesenia Torres, creatief directeur bij ELOQUII.

Benieuwd naar de stofkeuzes? U kunt een scala aan luxe stoffen verwachten, waaronder kant, tule, satijn en pailletten.

Dit is niet Eloquii’s eerste kennismaking met bruidsmode, hoewel dit hun eigen creatie is. Weet je nog toen Eloquii samenwerkte met Stone Fox Bride? Wij doen! En deze collectie zet de bohemian inspiratie voort met deze collectie.

“De collectie bevat prachtige jurken en looks voor elke gelegenheid die verband houdt met de bruiloft, van de bruidsdouche en het vrijgezellenfeest tot de grote dag. Elke look is zorgvuldig ontworpen om aan de smaak van elke bruid te voldoen, inclusief extravagante statement-jurken, prachtige onderjurken, chique jumpsuits, decadent zachte zijden ensembles en volumineuze mouwen voor tijdloze looks. We hebben frisse en luchtige tinten, delicate patronen en luxueuze stoffen verwerkt die etherische statements maken.”

Yesenia Torres, creatief directeur bij ELOQUII

Bruidsjurken van Eloquii op Eloquii.com
Bruidsjurken van Eloquii op Eloquii.com

Eloquii is niet in deze collectie gesprongen zonder een beetje onderzoek te hebben gedaan… Wist je dat ze focusgroepen deden om te horen wat we wilden? Oh ja! In focusgroepen met verloofde klanten, hoorde ELOQUII dat bruiden met een maatje meer nodig hebben een geheel bruiloft garderobeniet alleen een look voor de trouwdag.

Bruidsjurken van Eloquii op Eloquii.com
Bruidsjurken van Eloquii op Eloquii.com

En met de plus-size gemeenschap die Eloquii al rockt voor hun bruidsbehoeften, is Eloquii opgevoerd en zich formeel aan deze categorie voorgesteld.

Verkrijgbaar t/m maat 28, je shopt de collectie vandaag nog!

Bridal by ELOQUII is exclusief te koop bij ELOQUII.com

Dit is geen eenmalige verzameling. Nee. Eloquii heeft al plannen gemaakt om seizoenscollecties te introduceren en laat voortdurend nieuwe looks en stijlen vallen!

Nieuw in deze collectie doet ons afvragen of we ons ooit een Eloquii Bridal Salon-ervaring kunnen voorstellen? Ohhhh, dit geeft ons alle ideeën!

Bruids door Eloquii
Bruids door Eloquii

Eloquii viert deze lancering tijdens de Bridal Fashion Week in oktober, samen met de onthulling van nieuwe stijlen uit de komende herfst/wintercollectie! Hiervoor zijn we hier…

En nu zijn we benieuwd… wat vind jij van Bridal by Eloquii? Is dit een collectie waar je eerder toegang toe zou willen hebben? Zie je een paar items die je opwinden?

Laat ons je mening weten in de reacties hieronder!

creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart