5 Halloween-kostuumtips voor grote maten van Cosplayers met grote maten

Zijn jullie klaar voor Halloween of wat? Dat zijn we zeker. We hebben al de beste Halloween-kostuums in grote maten gescout, inspiratie op gedaan uit de beauty-tutorials, en nu? Om het allemaal samen te brengen, dachten we dat we een paar Halloween-kostuumtips in grote maten zouden delen van een paar van onze favoriete grote maten cosplayers!

We trekken zeker een aantal leuke feestelijke looks samen (verkleed je je dit jaar?) voor Halloween, maar als je vastzit, wat meer hulp nodig hebt of gewoon wat leiding nodig hebt, hebben we twee van onze favoriete epische cosplayers gevraagd TaLynn Kel en Brichibi-cosplays voor hulp!

Dus pak je mooie pennen, notitieblokken, of zorg ervoor dat je klaar bent om een ​​screenshot te maken van deze geweldige Halloween-kostuumtips, want er zijn zeker enkele van de meest nuttige en praktische!

Hier zijn 5 Halloween-kostuumtips voor grote maten om te weten!

Afbeelding via Talynn Kael

TaLynn Kel is een femme schrijver, cosplayer die geweldige artikelen schrijft over popcultuur en ruimte maakt in de ‘nerdwereld’ voor zwarte feministische geeks. Toen we dit cosplaygenie te pakken konden krijgen, bood ze verschillende juwelen aan om je beste Halloween-looks in grote maten te creëren.

1.Kies kostuums die passen bij de afbeelding waar je voor gaat

“Ik hou ervan om superhelden en schurken te zijn, dus ik heb de neiging om kies kostuums die bij dat beeld passen. Als zwarte vrouw heb je bij het kleden als een versie van Storm alleen een witte pruik nodig. Je kunt ervoor kiezen om een ​​cape te hebben of niet.

En Storm is niet altijd gekleed in uniform. Je kunt jezelf een casual versie maken en letterlijk alles dragen en een X-man-embleem toevoegen. Vroeger maakte ik mijn emblemen van karton en rood-zwarte ducttape.”

storm halloween kostuums grote maat

2. Gebruik je kast voor inspiratie

“Gebruik je kast voor inspiratie. Een knalroze rok gekocht die je niet naar kantoor kunt dragen? Ontwerp er een Halloween-look omheen. Misschien een pin-up geïnspireerde look.

Heb je een jurk die een beetje te gothic is voor de meeste gelegenheden?
Draag het en voeg wat donkere make-up toe om een ​​door de boze koningin geïnspireerde look te creëren.”

halloween kostuums voor dames met een grote maat

3. Gebruik panty’s in plaats van bodypaint

Panty’s zijn een snelle en gemakkelijke manier om de kleur van je armen en benen te veranderen zonder bodypaint.

schurkenkostuums in grote maten

Je kunt een gat in het kruis snijden en de panty als een overhemd dragen. Als je twee paar laagjes over elkaar legt, ontstaat er een diepere kleur met lichtere tinten.”

Brichibi-cosplays is een auteur, freelance scriptschrijver en cosplayer die alles draait om het uitspreken van sociale kwesties binnen de ‘geek-gemeenschap’. We spraken met Brichibi om te praten over enkele van haar tips voor het opnieuw creëren van op grote maten geïnspireerde Halloween-looks.

wonder vrouw halloween kostuum grote maat

4. Wees niet bang om buiten de gebaande paden te denken

Wees niet bang om buiten de kaders te denken. Je kunt alternatieve versies van karakters maken, jij niet hebben om de absoluut exacte versie te doen van het ding waarin je je wilt verkleden.”

storm halloween kostuums

5. Als je twijfelt, schets het dan uit

“Als ik cosplay, eindig ik vaak een alternatieve versie van een personage schetsen... dus het is niet Wonder Woman in haar traditionele outfit, het is een baljurk, want daar voel ik me het prettigst in.”

superhelden kostuums in grote maten
Neo Queen Serenity

Heb je dat allemaal begrepen, lol het draait allemaal om leuke, felle en vrije dames! Ik hoop dat deze cosplaytips voor grote maten je helpen om die spectaculaire Halloween-kostuums samen te stellen!

Heb je een goede tip die we moeten weten?! Deel met ons enkele van je beste tips en foto’s in de reacties hieronder!

… we kunnen niet wachten om te zien hoe je je Halloween-kostuums in grote maten gebruikt!

creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart