Koud? Gezellig in deze 15 musthave truien in grote maten!

Als redacteuren van The Curvy Fashionista schrijven we over dingen waar we van houden, en we denken dat jij dat ook leuk zult vinden. We hebben vaak gelieerde partnerschappen, dus we kunnen een deel van de opbrengst van uw aankoop ontvangen.

Naarmate het weer kouder wordt, is het een must om laagjes te dragen en je dikke breisels in te slaan voor de herfst! Om je te helpen hebben we een aantal van onze favoriete plus size truien verzameld, die ons zowel vorm als functie geven! Ik weet dat ik hier voor ben, jij niet?

We hebben iemand ons laten vragen op Facebookwaar zijn alle schattige plus size truien, nou, we hebben je gehoord en dit is voor jou!

Denk aan truien en vesten in grote maten, die speels zijn, een beetje een attitude hebben en die zeker niet in je kast mogen ontbreken! Gecombineerd met midi-rokken, suède leggings, skinny of boyfriend plus size denim, of zelfs een leren rok, deze grove breisels zullen je herfstgarderobe zeker opwarmen en we hebben een flink aantal van onze favorieten voor je verzameld!

Ben je klaar om te winkelen?

Deze 18 moeten stevige, gezellige en superzachte truien met grote maten hebben

Om je te helpen hebben we een aantal van onze favoriete plus size truien verzameld, die ons zowel vorm als functie geven!

Zie jij jezelf al in een paar van deze plus size truien? Zou je het dragen zoals het merk ze heeft gestyled of meteen met iets in je eigen kast?

Gecombineerd met midi-rokken, suède leggings, skinny of boyfriend plus size denim, of zelfs een leren rok, deze grove breisels zullen je herfstgarderobe zeker opwarmen en we hebben een flink aantal van onze favorieten voor je verzameld!

Ben jij al begonnen met het samenstellen van je herfst- en wintergarderobe? Voeg je nieuwheid toe aan de kast, nu wij dat zijn (iets) buiten? Ga je terug naar kantoor? Is het koud waar je bent? Hopelijk helpen deze plus size sweater-vondsten je op weg!

Hier zijn een paar plaatsen en artikelen om u te helpen het meeste uit uw grote maten herfstmodebehoeften te halen!

Kortom, er zijn meer dan een paar retailers, grote maten ontwerpers en merken die voor ons zorgen en ons een paar opties geven in , en met onze hulp hopen we dat je kunt vinden wat je zoekt of nodig hebt!

Welke truien vielen je op? Laat het ons weten!

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart