Amazonezondagen – Julia Berolzheimer

Amazone-shirt, Vergelijkbare shorts hier

Welkom bij de Amazon Sundays van deze week, met de nieuwste Amazon-mode die ik graag wil delen! De vondsten van deze week zijn stijlen uit de late zomer en vroege herfst die zijn geïnspireerd op de kleuren van het seizoen. Ontspannen jurken, rokken, blouses, jassenen meer voor vrouwen, en schattig jurken en Onesie voor kleintjes. Zie hieronder voor onze volledige lijst met favorieten van deze week, en bezoek onze JB Amazon Shop en Amazon Storefront voor de nieuwste zomerlooks om het hele seizoen te dragen!

Deze gelaagde midirok met gingham-ruit is het perfecte overgangsstuk om je naar het vroege najaar te brengen. Combineer met de bijpassende pofmouw bovenkant en een paar gevlochten sandalen om de look compleet te maken.

Een klassieke blazer raakt nooit uit de mode, en deze longline, single-breasted blazer in een neutrale herfstschaduw past bij alles van denim en sneakers tot een maximum jurk.

Deze ovale kattenoog zonnebril zijn een frisse vorm om dit seizoen te proberen, en de prachtige amberkleur doet denken aan herfstbladeren.

creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart