5 musthaves voor de zomer om je te helpen koel te blijven en het schattig te houden!

Als redacteuren van The Curvy Fashionista schrijven we over dingen waar we van houden, en we denken dat jij dat ook leuk zult vinden. We hebben vaak gelieerde partnerschappen, dus we kunnen een deel van de opbrengst van uw aankoop ontvangen.

Zomer, zomer, zomer tiiiiiiiime! Is dit jaar niet snel begonnen?! Het lijkt nog maar gisteren dat we jassen en hoeden droegen! Het is weer die tijd van het jaar om de korte broek en overgooiers uit te trekken!

De zomer is aangebroken, we hebben een paar zomerse musthaves gevonden die je nodig hebt en hoewel we zo enthousiast zijn over zonnejurken en dagen bij het zwembad, kijken we er niet naar uit om ons vies en bezweet te voelen.

Afbeelding via All go

Helaas kun je deze zomer je bureauventilator niet overal mee naartoe nemen. En we kunnen zeker niet overwinteren in geklimatiseerd comfort.

via GIPHY

Maar wees niet bang! Ik heb 5 zomerse musthaves gevonden om je te helpen koel te blijven – en er fris uit te zien – terwijl je op pad bent in de zomerhitte.

Dit zijn onze 5 musthaves voor de zomer

Instant Cool met Evian Mineraalwater Spray

Blijf koel deze zomer met deze zomerse musthaves - evian gezichtsspray

Ik ontdekte deze spray ($ 10) terwijl ik in de rij stond te wachten bij Ulta schoonheid, en het is een LIFESAVER geweest. Spray direct op je gezicht of voor jezelf, wandelend door een verfrissende mist.

Kalmeer de kopvoorn met Zone Naturals

Summer Must haves - zone naturals chub rub
Afbeelding via Zone Naturals

Het dragen van een zomerjurk of een korte broek kan je helpen koel te blijven op de kledingafdeling, maar wat gebeurt er als die koelte verandert in rode dijen en schuren?

Je weet hoe het is in de zomer, vooral omdat er geen extra barrière van stof tussen onze dijen is, kunnen we soms schuren. Maak je geen zorgen Zone Naturals is hier om ons te helpen!

Gewoon erop glijden en je bent klaar om te gaan! Zeg vaarwel tegen kopvoorn!

Houd het fris met Pacifica-handdoeken

Blijf koel deze zomer met deze zomerse musthaves

Heb je ooit je arm opgetild en ben je een beetje, eh, rijp? Schat, we zijn er allemaal geweest. Ik bewaar verfrissende doekjes en deodorant op reisformaat in mijn tas.

Deze handige doekjes van Pacifica laat me snel in en uit de badkamer duiken en het geheel overslaan “mijn oksels wassen met keukenpapier” onzin. Wie heeft daar tijd voor?

Maak je eigen briesje met een handventilator

Zomer Must Haves- Blue Wings- Fancy Hand Fans
Afbeelding via Fancy Hand-fans

Een paar zomers geleden ging ik naar Italië en zag vrouwen in een café chique ventilatoren gebruiken om koel te blijven. Het was nooit bij me opgekomen om eigenlijk gebruiken een fan, maar nu reis ik nooit meer zonder.

Voor dagelijks gebruik gebruik ik graag een eenvoudige en chique sandelhoutventilator, maar mijn volgende aankoop zijn misschien wat sassier fans, zoals deze van Fancy Hand Fans.

Tem je vette huid met Blotting Sheets

Summer Must Haves - NYC vloeipapierpakket
Afbeelding via NYX Cosmetics

Nog een must-have voor je tas, vloeipapier om de zweterige glans te verwijderen (excuseer me, “sunkissed gloed“) dat hoort bij de zomer. Deze lakens zijn geweldig omdat je zweet wegveegt zonder je make-up af te vegen.

Ik hou daarvan NYX Cosmetics heeft 4 soorten lakens (50 vellen voor $ 6), afhankelijk van waar je ze voor gebruikt. De tea tree sheets zijn mijn favoriet als ik make-up draag.


Afgezien van de mooie kleding die we aan onze kasten en kleerkasten toevoegen, wat zijn er een paar van JOUW Zomerse musthaves?

via GIPHY

Op welke andere manieren blijf je fris, koel en zonder kopvoorn tijdens de zomer?

Laat het ons weten in de reacties en tag je leuke zomerfoto’s met #TCFStyle.

Als redacteuren van The Curvy Fashionista schrijven we over dingen waar we van houden, en we denken dat jij dat ook leuk zult vinden. We hebben vaak gelieerde partnerschappen, dus we kunnen een deel van de opbrengst van uw aankoop ontvangen.

creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart