Etsy-vondsten voor terug naar school

Voor veel gezinnen, ook die van ons, is deze week de start van een nieuw schooljaar. Clementine is erg opgewonden om terug te keren naar de kleuterschool in een nieuwe klas met nieuwe vrienden en leraren. Onze back to school-lijst lijkt te zijn gegroeid ten opzichte van vorig jaar, maar stiekem vind ik het geweldig, vooral als ik kleine dingen kan vinden om erin te glippen waarvan ik weet dat ze haar op haar eerste dag gelukkig en meer op haar gemak zullen maken. Of het nu een nieuwe is vest, Haarband, rugzakof waterfles, als je haar ogen ziet oplichten wanneer ze helpt ze te selecteren, wordt het nog specialer! Etsy is een van de beste plaatsen om deze unieke, leuke items in alle soorten kleuren, patronen, monogrammen, favoriete personages en meer te vinden. Zie hieronder voor enkele van onze recente favoriete Etsy-vondsten voor het schoolseizoen!

Je kleintje zal het geweldig vinden om deze gepersonaliseerde ronde hals te dragen sweatshirtmet de hand gestikt met geborduurde kleurrijke mini-dinosaurussen.

Deze vrijheidsdruk gepersonaliseerde brief rugzak is zowel stijlvol als praktisch, omdat het het gemakkelijk maakt om de spullen van je kleine snel terug te vinden.

Dit alfabet muur hangen ziet er schattig uit in de kamer of speelkamer van je kleintje en biedt urenlang plezier terwijl je leert om letters en afbeeldingen op een praktische manier te matchen.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart