Beyoncé doodt voor de ‘Gram in Black Sheer Cut Out Nensi Dojaka Look + Alles wat je moet weten over het merk


Eind vorige week plaatste de Queen B een haspel op haar Instagram-pagina waar ze verschillende poses aannam in een kleine zwarte jurk zoals je nog nooit eerder hebt gezien. De uitgesneden, strappy, dominatrix-achtige fluwelen mini-jurk en kousen waren van Nensi Dojaka, een fris gezicht in de designwereld met een vernieuwde kijk op alle garderobeklassiekers.

Foto: IG/reproductie

Oorspronkelijk zagen we deze LBD Nensi Dojaka’s Fall/Winter 2022 catwalk lopen tijdens de Parijse modeweek, wat pas haar tweede catwalkcollectie was sinds ze in 2021 de winnaar werd van de LVMH-prijs voor jonge ontwerpers! Samen met de prijs kwam niet alleen bekendheid, maar de kans van je leven: een jaar lang mentorschap bij het luxe toonaangevende bedrijf. In 2021 won Nensi Dojaka ook de BFC Foundation Award bij de British Fashion Awards.

Foto: Daniele Oberrauch

Voorafgaand aan lofbetuigingen was deze in Londen gevestigde, in Albanië geboren ontwerper al een favoriet van beroemdheden die werd gedragen door Dua Lipa, Bella Hadid, Rihanna, Lori Harvey – de lijst gaat verder! Nensi Dojaka studeerde af met zowel een bachelor- als een masterdiploma van Central Saint Martins. Nadat ze haar afstudeercollectie had getoond, lanceerde ze haar label in 2017 en sloot ze een samenwerking met SSENSE voor een capsulecollectie, daarna was de rest geschiedenis. Bekend en geliefd om haar lingerie-esthetiek die ons terugvoert naar de jaren 90, is het geen wonder dat het merk zo populair is geworden.

Wat zeg je?

Afbeeldingen: IG/reproductie
creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Rode-jurk.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart