Wat u moet weten over de @ITSMEKELLIEB X WRAY Capsule-collectie!

Op Instagram kwamen we een samenwerking tegen die je MOET bekijken! Influencer, smaakmaker en marketingprofessional, Kellie B werkte samen met Wray aan een 4-delige capsulecollectie, de @ITSMEKELLIEB X WRAY-collectie!

Als je het niet weet, Kellie B serveert al een goede minuut must-rock plus size looks met haar blog, En ik kleed me aan. Kellie B heeft haar stijl nooit belemmerd door haar grootte! En dit is niet de eerste plus size samenwerking onder de riem van Kellie B. Nee! Met Amazon was ze een van de eerste grote maten influencers die samenwerkte met Amazon’s The Drop!

Wat te verwachten van de @ITSMEKELLIEB X WRAY-collectie

Als redacteuren van The Curvy Fashionista schrijven we over dingen waar we van houden, en we denken dat jij dat ook leuk zult vinden. We hebben vaak gelieerde partnerschappen, dus we kunnen een deel van de opbrengst van uw aankoop ontvangen.

We zijn er voor kledingstukken die meerdere keren en op één manier gedragen kunnen worden. Het draait allemaal om veelzijdigheid, ja?! De crop top en bijpassende broek hebben onze aandacht.

@ITSMEKELLIEB X WRAY KNOT BROEK bij Wray.NYC

Voor deze samenwerking met Wray geeft Kellie B ons een 4-delige collectie die verder gaat dan de zomer. Zij vertelt Fashionista.com, “Ik dacht aan hoe ik me kleed, namelijk een oversized sweatshirt op een jurk gooien en laarzen toevoegen”, ze zegt. “Het ging er echt om de levensduur van onze kleding te verlengen… stukken die je niet maar één keer wilt dragen, maar die je in je garderobe kunt verwerken en op verschillende manieren kunt stylen.”

ITSMEKELLIEB X WRAY collectie-Orange_Check_Maxi_Dress
@ITSMEKELLIEB X WRAY SUNDAY JURK bij Wray.NYC

Met de @ITSSMEKELLIEB X WRAY-collectie krijgen we een trendy onderjurk, de Knot crop-top, een bijpassende vloeiende Knot-broek en een faux-wrap-rok.

“Ik ontdekte Wray NYC in 2020 en ben sindsdien een vaste waarde voor het merk. Maten XXS-6X *op alles* een POC-vrouwenmerk, ja ja yessss!”

Kelly B via Instagram

ITSMEKELLIEB X WRAY collectie-Orange_Wrap_Skirt
@ITSMEKELLIEB X WRAY EFFIE ROK bij Wray.NYC

Heb je gezien dat de collectie verkrijgbaar is tot en met maat 6X?! Ja. En voor degenen onder u die zich buiten de VS bevinden, Wray verzendt internationaal.

@ITSMEKELLIEB X WRAY collectie-Orange_Tie_Top_Pants_Set
@ITSMEKELLIEB X WRAY collectie op Wray.NYC

Shop de collectie variërend van maten XXS-6XL bij Wray.NYC

Wat vind je van deze samenwerking? Heeft u stukken die uw aandacht en aandacht trekken? Wees er snel bij want de maten zijn al uitverkocht.

Proficiat Kellie B met deze samenwerking!

creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart