Je bent uitgenodigd! De Plus Bus en Sante Grace LIVE Sale 7/27!

Wat doe je deze woensdag om 10:30 uur PST/1:30 EST? Als je online bent en op zoek bent naar een beetje leuk live winkelen, dan moet je afstemmen op The Plus Bus en Sante Grace Live Sale!

Sluit je aan bij hen op Instagram, want zowel het Plus Bus- als het LA-gebaseerde eigentijdse plus-size merk Sante Grace gaat live en geeft je iets om voor te winkelen.

De beste Curve Bia Cut Slipdress bij Sante Grace

We zijn over het merk Sante Grace gesprongen en hebben in het verleden liefde gedeeld met de dames achter The Plus Bus. Dit online evenement is geen onbekende in mode, plezier en winkelen en zal zeker een kleurrijke en leuke ervaring zijn, vooral als je nog nooit bij een van beide merken hebt gewinkeld.

We zijn er altijd voor een leuke samenwerking, het delen van middelen en samenwerken om te laten zien en te delen wat er beschikbaar is in plus size mode. Zeker als we er de deur niet eens voor uit hoeven!

Dus hier zijn de evenementdetails voor The Plus Bus en Sante Grace LIVE Sale:

De Plus Bus en Sante Grace LIVE Sale
De Plus Bus en Sante Grace LIVE Sale

Datum: woensdag 27 julie2022

Tijd: 10:30 uur PST / 1:30 EST

Waar: Online op Instagram, volg @theplusbus en @santegrace

Schakel meldingen in zodat je de ping krijgt zodra ze live gaan!

De Plus Bus en Sante Grace LIVE Sale
Afbeelding via Sante Grace

Waar heb je zin in? Ben je op zoek naar een geweldige onderjurk in grote maten? Op zoek naar een statement stuk? Ben jij iemand die van de fijnere kant van kleding houdt? Dan is deze The Plus Bus en Sante Grace LIVE Sale een evenement dat je in je agenda moet zetten.

‘Ik doe de verkoop omdat het leuk is. De klanten mogen vragen stellen over de lijn en ik vind het geweldig om Sante Grace op verschillende lichamen te zien.”

Tracy Christian, eigenaar en oprichter

Heb je al eerder een live sale gewinkeld? Denk aan een bijgewerkte versie van HSN ontmoet sociale media. Kun je het zien? Is dit logisch voor u?

Lees meer over het evenement op SanteGrace.com en ThePlusBus.com!

Ga je meezingen? Heb je gekeken naar wat Sante Grace in het verleden heeft laten vallen en wachtte je op een item dat in de uitverkoop zou gaan?

Hier is je kans!

Zorg ervoor dat je beide merken volgt op Instagram! Als je in de buurt van LA bent, zorg er dan voor dat je langs The Plus Bus zwaait om je plus size kleding in te leveren en ook een paar nieuwe stukken op te halen!

Zien we jou online, live shoppen?

creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart