Cardi B onthult een tweede burleske look die haar feest niet heeft gehaald


Voor het geval je het gemist hebt, Cardi B vierde haar 30e verjaardag met een burlesque-thema bash. De gastenlijst stond natuurlijk vol met haar all-star collega’s, en ze kwamen niet spelen in hun ultraglamoureuze cabaretlooks.

De beminnelijke Weegschaal ging voor een bloederige burleske look in een karmozijnrode Garo Sparo korsetromper geborduurd met Swarovski-kristallen. Haar fantasievolle hoofddeksel was een uitgebreid speciaal ontwerp van burleske artiesten en kostuumontwerper Donna Hood, die Cardi’s Rene Caovilla-sandalen stoned terwijl Matthew Reisman de gevederde staart vasthield. Het was een hoofdpersonage-look, en we hadden niet minder verwacht van Balenciaga Bardi.

Foto: Blair Caldwell

Maar zelfs met de zegen van een vurige blik als deze, had Cardi een outfitwissel gepland. Geopenbaard door haar oude stylist Kollin Carter, was Cardi van plan om te veranderen in de Black Diamond burlesque look van Donna Hood.

Foto: Blair Caldwell

Het is naar verluidt een gewoonte uit de persoonlijke collectie van Donna Hood en bestaat uit een volledig op maat gemaakt Swarovski-kristalkorset gecombineerd met een zwarte struisvogeldruk, aangepaste mesh-handschoenen, een zwarte struisvogelpluimhoofddeksel en Gianvito Rossi-sandalen met kristaldetail. Gelukkig voor Cardi en haar gasten leek het feest te leuk om te stoppen voor de geplande outfitwisseling, maar gelukkig voor ons allemaal heeft ze foto’s vrijgegeven van de look die bijna op Instagram stond.

Foto: Blair Caldwell

Ik hoop dat Cardi ons uitnodigt voor het volgende feest, zodat we alle prachtige looks persoonlijk kunnen zien.
creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart