Herfstjassen en truien – Julia Berolzheimer

Outfitdetails:
Hermes jas (vergelijkbaar hier), Gucci Sweater (oud, vergelijkbaar hier), Moeder Jeans, Loewe-sneakers, Bottega Veneta-tas

De herfst is de tijd van het jaar waarin het uittrekken van jassen en truien niet alleen stijlvol, maar ook essentieel wordt. Op dit moment ligt mijn focus op warm blijven tijdens onze reis naar Ierland, wat betekent dat er veel truien, vesten, jassen en jassen zijn. Een paar van mijn favorieten zijn warm gewatteerd jassen, leer en geschoren schaap jassen, regenjassenen pufferssamen met kasjmier, alpacaen wol truien, vesten en coltruien. Zie hieronder voor mijn mix van traditionele en nieuwe herfststijlen in een scala aan seizoenskleuren en patronen.

rode wollen jas crème geborduurde trui sneakers

Blijf warm op frisse herfstdagen met deze wol met riem jasje die ook beschikt over een unieke ingebouwde sjaal.

Laag deze bloemen met riem vest onder een gezellige jasjeof draag over een tank of tee shirt voor een bohemien geïnspireerde look dit najaar.

Een gewatteerd jack is een tijdloos stuk om toe te voegen aan je kast, en deze oversized jas met contrasterende biezen voelt perfect voor een bezoek aan het platteland of het plukken van appels.

Kopenhagen
Kopenhagen

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart