Christian Wijnants maakt catwalkcomeback tijdens Paris Fashion Week SS23


De pandemie werkt hard, maar Christian Wijnants werkt harder! In zijn eerste persoonlijke, publieke modeshow sinds wereldwijde lockdowns virtuele vertoningen de norm zouden maken, heeft Christian Wijnants zijn catwalk-terugkeer gemaakt. Monochroom, vloeibaarheid, gelaagdheid: dit zijn enkele van de woorden die het aanbod Lente-Zomer 2023 van Wijnants van alle andere verbeelden en onderscheiden.

Foto: IG/reproductie
Foto: IG/reproductie

Tussen 38 looks bevatte het kleurenpalet tropische tinten paars, oranjerood, turkoois en perzik met aardse groene tinten in contrast met zwarte en witte neutrale tinten. Het zit hem allemaal in de details voor deze ontwerper terwijl hij goed geplaatste zomerprints en gerimpelde halsstukken besprenkelde met bloemenkettingen. Zo is de hele collectie een duidelijke liefdesbrief aan alles op een zomers strand.

Foto: IG/reproductie
Foto: IG/reproductie

Het zou geen Christian Wijnants-show zijn zonder een randje, daarom houden we erg van deze latexaccessoires – inclusief dit latex sokmoment hierboven – die elke look onmiddellijk naar een hoger niveau tillen, waarbij de materialen licht en excentriek blijven! Modellen droegen bedauwde natuurlijke make-up met een zandachtige toevoeging aan de zijkant van het gezicht, wat de strandvibes opriep.

Foto: IG/reproductie

Wat denk je?

Hoofdafbeeldingen: IG/reproductie
creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart