Akris viert 100 jaar door Paris Fashion Week Spring 2023 Collection


De eerste dag van oktober was een megafeest voor het Zwitserse modemerk Akris dat zijn tweede eeuw inging! In totaal werden 74 looks gepresenteerd in het Palais de Tokyo tijdens Paris Fashion Week, en Creative Director Albert Kriemler bleef trouw aan de affiniteit van het huis voor artisticiteit met een kleurrijke reeks ontwerpen die doen denken aan belangrijke stukken tijdens Akris’ evolutie!

Foto: Isidore Montag
Foto: Isidore Montag

Op de catwalk bracht een zwart ensemble met harten in alle kleuren van de regenboog zoveel leven in de presentatie! De hartjes waren een throwback naar een print die in de jaren 80 door het designerlabel werd geïntroduceerd!

Foto: Isidore Montag
Foto: Isidore Montag

Deze collectie, die met succes hun originele vintage allure draagt ​​met een up-to-date stilistische nuance, herintroduceerde ook maatpakken en kantversieringen uit het verleden. Het thema van kleur en regenbogen maakte opnieuw strepen op de catwalk terwijl een zwierige chiffonjurk liep. Zes vergelijkbare mouwloze jurken met zijsplitten werden ook gepresenteerd in effen kleuren rood, oranje, geel, groen, blauw en violet!

Foto: Isidore Montag
Foto: Isidore Montag

Wat denk je?

Hoofdafbeeldingen: Isidore Montag
creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart