Questlove en Sheryl Lee Ralph onder andere geëerd door ds. Al Shapton en het National Action Network


Foto: Erwin Trollinger

New York City eindigde september met een inspirerend evenement dankzij een gezamenlijke inspanning van Dominee Al Shapton en de Nationaal Actienetwerk die begin deze week de 12e jaarlijkse Triumph Awards hield. Honderden kwamen woensdagavond bijeen in Jazz at Lincoln Center om nationale leiders in entertainment te eren en hun platforms te gebruiken om gerechtigheid en gelijkheid in het hele land te bepleiten.

Foto: Salvatore Ian DeMaio

Dit jaar waren de winnaars van de prijs Emmy Award-winnaar, actrice en zangeres Sheryl Lee RalphGrammy Award winnende en Academy bekroonde filmmaker Ahmir “Questlove” Thompson Will Packer net zoals Dagelijkse modebom‘s CEO en oprichter, Claire Sulmers!

Foto: Salvatore Ian DeMaio

In haar ‘Triumphant Woman of the Year’ dankwoord zei Claire: “Terwijl de mode-industrie in de Verenigde Staten veel positieve stappen heeft gezet op het gebied van diversiteit en inclusie, heeft de wereld een manier om die achterstand in te halen. Ik kan met opgeheven hoofd op de frontlinies en op de eerste rij in Parijs staan, wetende dat ik de steun heb van mijn gemeenschap. Mogen we blijven, zoals voormalig president Barack Obama ooit zei over dominee Al Sharpton, ‘een stem voor de stemlozen en een kampioen voor de onderdrukten’.”

Voor deze nacht om nooit te vergeten, was Claire gekleed in alle zwarte ontwerpers, inclusief schoenen van Jessica Rich, HOME door Areeayl oorbellen en Look 1 van Aisha McShawDe collectie Lente-Zomer 2023 draagt ​​de titel ‘The Evolution of Love’. De ontwerper was ook aanwezig bij de prijsuitreiking.

Foto: Salvatore Ian DeMaio

We willen NAN en Rev. Al Shapton bedanken voor het hebben van Fashion Bomb Daily en Claire Sulmers tijdens zo’n historisch moment!

Wat zeg je?

Hoofdafbeelding: Erwin Trollinger
creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart