David-King Fadd uit het VK


Hey bommenwerpers en bommenwerpers! Deze week zetten we David-King Fadd in de spotlights als onze Fashion Bomber of the Week. Met zijn waardering voor levendige tinten en gedurfde prints, is Fadd’s stijl moeilijk te missen, maar een strakke look is niet de enige drijvende kracht achter zijn opvallende stijl.

Voor sommigen lijkt het intimiderend om een ​​man van 1.80 meter te zijn met een taille van 51 inch om zich te kleden, maar Fadd omarmt zijn maat en pleit zelfs voor andere mannen met een grotere maat om in hun zelfvertrouwen te duiken en zich stijlvol uit te drukken. Wanneer hij de Gram niet opschudt met zijn berichten van lichaamspositiviteit naast fly ‘fits, is David-King Fadd bezig met het modelleren en maken van inhoud als een Adobe-insider.

Ga zeker eens kijken bij David’s bladzijde en laat ons weten wat je van zijn stijl vindt!

Fashion Bomber of the Week is een functie die de unieke stijl van Fashion Bomb-lezers laat zien. Stuur je naam, locatie, een beschrijving van je stijl en 5-10 duidelijke, ongefilterde foto’s van top tot teen van 5-10 verschillende outfits (geen collages) naar Bomber@FashionBombDaily.com. Ingezonden afbeeldingen worden weergegeven op Facebook, Instagram, Twitter of een van onze sociale-mediaplatforms. Opmerkingen kunnen hard zijn, dus neem je A-game mee! Houd er rekening mee: zodra ze zijn gepubliceerd, blijven foto’s naar ons goeddunken gepubliceerd of ongepubliceerd.
creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart