Draag comfortabel en stijlvol naar je werk met Studio by Torrid

Torrid heeft het druk gehad. Van het naar de beurs gaan van het merk met een beursgang tot het aanstellen van een nieuwe CEO voor het merk en de recente oproep van de gemeenschap, deze veranderingen stonden voorop bij de lancering van de grootste collectie van Torrid. Studio by Torrid is een nieuwe “veelzijdige collectie die een hoogstaande professionaliteit combineert met mode en comfort.”

Afbeelding via Torrid

Omdat Torrid zich realiseerde dat de gemeenschap behoefte heeft aan modieuze opties, is Studio by Torrid speciaal gemaakt en ontworpen om “voldoen aan de groeiende vraag van klanten.” In deze collectie krijgen we meer dan 60 stuks die zijn “sexy, verfijnd en gemaakt met Torrid’s superieure pasvorm.”

“Als een merk dat zich inzet voor de empowerment van vrouwen, wilden we een collectie creëren die Torrid-klanten mode en comfort biedt, gecombineerd met een sexy, verfijnde pasvorm voor optimaal zelfvertrouwen. Onze klanten willen weer gekleed gaan en hebben gevraagd om gepolijste stijlen om te dragen naar het werk met veelzijdigheid om daarna te dragen … En Studio by Torrid is precies daarvoor ontworpen.

Lisa Harper, Chief Executive Officer, Torrid

Studio door Torrid
Afbeelding via Torrid

Wat kun je verwachten van Studio by Torrid?

We hebben onlangs plus size kleding gedeeld om essentials te maken, en Studio by Torrid is een collectie die specifiek inspeelt op deze behoefte en enorme kans voor elke retailer. Zoals velen overwegen om dit najaar naar kantoor terug te keren, wat draagt ​​​​men dan? Hoe gaan we over van het comfort van loungewear en sweats naar kostuums en business casual opties?

Studio door Torrid
Afbeelding via Torrid

Studio by Torrid is de nieuwste onderneming in een collectie die de expertise van het merk op het gebied van kwaliteit en pasvorm combineert met comfort, mode en de verfijning van professionele stijl, tot maat 30.

Studio door Torrid
Afbeelding via Torrid

Studio by Torrid heeft grote maten werkkleding in nieuwe en uitgebreide luxe stoffen en silhouetten. We krijgen een geweldige basis voor werkkleding die meer persoonlijkheid, speelsheid en stijl mogelijk maakt.

Studio by Torrid introduceert:

Studio door Torrid
Afbeelding via Torrid
  • Kostuums, tops, blazers, broeken, rokken en jurken gemaakt van hoogwaardige, verfijnde weefsels en kreukbestendige stoffen met veel stretch voor extra comfort
  • Blouses en overhemden van onderhoudsvriendelijke crêpe- en weefseljersey
  • Truien van vegan kasjmier
  • Nieuwe broek met wijde pijpen gemaakt van Studio Luxe Ponte en ontworpen met de nieuwe Comfort Flex Tailleband
  • Trend-forward monochromatische broekpaksets aangeboden in de kleuren maagdenpalm, smaragdgroen, robijnrood en meer

De Studio by Torrid Collection kost $ 29,50- $ 109,50 en is verkrijgbaar in maat 10 tot en met 30.

Studio door Torrid
Afbeelding via Torrid

Shop Studio by Torrid in winkels in het hele land en online op www.TORRID.com.

En van wat we horen, is dit nog maar het begin. Dat deze collectie gedurende het seizoen nieuwe nieuwigheid verwacht in verschillende categorieën.

Dus de vraag van een miljoen dollar is:

Is dit de verandering en hoogte die je wilt zien vanuit Torrid? Vullen ze een gat in je kast? Geven ze je opties die je van hen verlangde?

We zijn benieuwd hoe degenen onder jullie die van deze opties houden, ze zich eigen zullen maken. Dat rode pak heeft onze interesse gewekt, dat is zeker…

Zet het geluid uit en laat ons weten wat je van de nieuwe Studio by Torrid-collectie vindt, in het commentaargedeelte hieronder!

creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart