Mode in grote maten op de rode loper en in het middelpunt van de 74e Emmy’s

De Emmy’s zijn gisteravond uitgezonden en hoewel ik geen grote fan ben van de prijsuitreiking zelf, zal ik altijd komen opdagen voor een plus size bom die de rode loper verslaat; of in dit geval moet ik zeggen het gouden tapijt! Toen ik gisteravond de mode en styling op mijn tijdlijn en over mijn tv-scherm zag stromen voor de 74e Emmy’s, werd ik zo opgewonden.

Als het gaat om grote mode-evenementen en rode lopers, zijn mensen met een grote maat en stijl ALTIJD weinig of helemaal niet vertegenwoordigd. Er zijn zoveel hiaten, beperkingen en complete discriminatie in plus size mode dat ik niet eens kan beginnen op te sommen.

Elke keer dat er een grote rode loper plaatsvindt, word ik eraan herinnerd hoe zeldzaam het is om een ​​figuur met een grote maat te zien die haute couture en buiten de catwalk-stijlen aantrekt. Toen ik jonger was, vroeg ik me af of dikke vrouwen zelfs werden uitgenodigd voor grote rode loper-evenementen! (Ik weet het, klinkt gek toch.)

Dus als ik de plus-size girlies met verschillende lichaamstypes zie verschijnen bij prijsuitreikingen en in deze ruimtes, geef ik ze hun verdiende loon omdat ik weet wat er is gebeurd om deze look samen te stellen en hun visies voor zichzelf tot leven te brengen. Het zien van plus size mode op de rode loper verdient een moment en we geven het!

Mode in grote maten op de rode loper– De Emmy’s-editie

Lizzo

Tule, tule en nog eens tule! De eerste blik die mijn aandacht trok, was natuurlijk de onstuimige en prachtige popster en 6x Emmy-genomineerde (en winnaar!), Lizzo. Ze droeg een hoge knot met een extravagante rode jurk met ruches en Lorraine Schwartz-juwelen.

Nicole Byer

Nicole Byer kwam opdagen met koningsblauw als de koninklijke godin die ze is. Ze maakte ook een statement in een donkerblauwe zijden crop top die een combinatie van buik en broek geeft. Wie houdt er niet van om een ​​plus size buik en middenrif op de rode loper te zien!? Ik weet dat ik dat doe.

Nicole combineerde de pasvorm met een prachtig ombre blond natuurlijk gekleurd haar in een Afrikaanse Fulani-stijl.

Natasha Rothwell

Afbeelding via Getty

Natasha Rothwell verbluft in een satijnen robijnrode vloeiende jurk met pofmouwen en toont een beetje decolleté in op maat gemaakte Safiyaa met sieraden van Angara en Lang Antiques. Haar mouwen voegden de perfecte essentie toe aan haar glimlach en natuurlijke kapsel, inclusief een knotje met een opwaartse knal.

Melanie Lynskey

Melanie Lynskey verscheen in een origineel van Christian Siriano; een groen mint off shoulder nummer met ruches en een beetje tule aan de onderkant. Ik ben altijd dol op alles wat gemaakt is door Christian Siriano. Melanie sprak zelfs op de rode loper over hoe belangrijk de jurk voor haar was en dat ze blij was iets te dragen waar ze zich prettig bij voelde.

Ashley Nicole Black

Ashley Nicole Black verbaast ons niet alleen op het scherm voor “Een Black Lady Sketch Show” en haar schrijven “Ted Lasso” maar ze imponeert ook op het gouden tapijt in een zwarte jurk met bijpassende handschoenen! De mesh/doorschijnende onderste helft van de jurk geeft het net genoeg sexy terwijl haar zilveren clutch en lage knot de klassieke Hollywood-look samenbrengen.

We hebben meer nodig Mode in grote maten op de rode loper!

Het is belangrijk om dit te zien, want hoewel er plus size ontwerpers en plus size stylisten klaar staan, zijn er nog steeds nogal wat ontwerpers en stylisten die weigeren te stylen of te werken met sterren boven een maat 8/10. Dus ja, ik ga deze looks en momenten vieren, want het is 2022 en helaas wordt dit nog steeds als baanbrekend beschouwd.

EN, mensen met een maatje meer verdienen het om zichzelf te zien oplichten en show-stoppen op het tapijt van de Emmy’s en overal waar high fashion wordt verwelkomd en de standaard is.

De plus size meisjes die plus size mode op de rode loper lieten zien, wonnen gisteravond. Dat is het. Dat is alles.

Had je een favoriete look voor de avond? Laat het ons weten!

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Rode-jurk.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart