Sheryl Lee Ralph in Brandon Blackwood, Zendaya in Valentino, Quinta Brunson in Dolce en Gabbana + Meer

Los Angeles scheen maandag vanaf het kleine scherm de schijnwerpers op topacts. Het was een gedenkwaardige avond, met enkele van onze favoriete nieuwe talenten en bekende namen die grote overwinningen voor de cultuur binnenhaalden! Bij de uitreiking van de 74e jaarlijkse Emmy Awards zijn hier de best geklede beroemdheden en de outfits die ze droegen!

Sheryl Lee Ralph in Brandon Blackwood

Foto: James Anthony

In een winnende look, gestyled door Roberto Johnson, inspireerde Sheryl Lee Ralph ons allemaal toen ze haar Emmy-prijs ontving en een ontroerende toespraak hield! Ze droeg een Brandon Blackwood-jurk met een glinsterend kapsel van Moira Frazier.

Kerry Washington in Elie Saab

Foto: IG/reproductie

Gestyled door Wet RoachKerry Washington woonde de avond bij in een gedrapeerde Elie Saab-jurk met één schouder, gevederde bloemenapplicaties en een vloeiende sleep.

Zendaya in Valentino

Foto: IG/reproductie

Zendaya droeg een rode diep uitgesneden Valentino-jurk toen ze zowel haar prijs van de avond als een tweede in ontvangst nam zwarte strapless Valentino baljurk aan het begin van de avond! Ze werd ook gestyled door niemand minder dan Wet Roach.

Foto: AB+DM

Lizzo in Giambattista Valli

Foto: @robins_robin

Het was een grote avond voor Lizzo, die haar allereerste Emmy kreeg aangeboden, dus je weet dat ze groots moest gaan voor haar uiterlijk, en koos voor een donzige rode tule van Giambattista Valli Haute Couture 2022, gestyled door Jason Rembert.

Will Tyler James in Thrash Bespoke

Foto: James Anthony

Will Tyler James droeg een op maat gemaakte wijd uitlopende geklede broek en een blauwe cropped blazer met krijtstreep en viel op met zijn vooruitstrevende herenkledinglook, allemaal met dank aan Thrash op maat. Hij combineerde de look met Cartier-accessoires.

Quinta Brunson in Dolce en Gabbana

Foto: Getty Images

Een andere Emmy-prijswinnaar heeft ons hart gestolen met haar toespraak en haar stijl! Quinta droeg een op maat gemaakte bronzen Dolce en Gabbana-jurk met hoge split en Jared Lehr sieraden voor haar mijlpaalwinst, gestyled door Byron Javar.

Jerrod Carmichael in Gucci

Foto: Getty Images

In meer herenmode droeg komiek Jerrod Carmichael een witte bontjas met een zwarte Gucci-broek op het Emmy-podium, waarmee hij een eigen prijs mee naar huis nam!

Issa Rae in Sergio Hudson

Foto: Tayo Kuku

Issa kwam door in een extra moderne Sergio Hudson-jurk gestyled door Jason Rembert en op maat gemaakt door Matthew Reisman. De keyhole, zwart-witte jurk was een RTW-ontwerp uit Sergio’s collectie 10 van herfst 2022.

Angela Bassett in Dolce en Gabbana

Foto: Getty Images

Pastel kanariegeel is gemaakt voor Angela Bassett! Gestyled door Jennifer Austinomvat het woord ‘prachtig’ niet alles wat deze actrice is in aangepaste Dolce en Gabbana met Cicada-edelstenen.

Wat denk je?

Hoofdafbeelding: Getty Images, AB+DM, James Anthony

creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart